0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που εγώ έμαθα είναι ότι η διεύθυνση ειδικής αγωγής είναι πλήρως αποδιοργανωμένη. Κάποιες πιο παλιές υπάλληλοι έφυγαν με απόσπαση, ο διευθυντής από όσο ξέρω συνταξιοδοτήθηκε και το τμήμα έχει στελεχωθεί από άτομα που δεν ξέρουν επαρκώς τις διαδικασίες. Επομένως κάντε υπομονή συνάδελφοι...
Παράθεση από: turtle στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 11:15:30 amΑυτό που εγώ έμαθα είναι ότι η διεύθυνση ειδικής αγωγής είναι πλήρως αποδιοργανωμένη. Κάποιες πιο παλιές υπάλληλοι έφυγαν με απόσπαση, ο διευθυντής από όσο ξέρω συνταξιοδοτήθηκε και το τμήμα έχει στελεχωθεί από άτομα που δεν ξέρουν επαρκώς τις διαδικασίες. Επομένως κάντε υπομονή συνάδελφοι...και από που το εμαθες αν επιτρέπεις?? η κλασσική τριαδα που ηταν εδω και χρόνια ειναι στη θεση της και εξυπηρετουν στο ακεραιο..οσο για τον αλεβιζο ,,ναι συνταξιοδοτηθηκε αλλα ο ρολος του δεν ηταν και ουσιωδης ,,υπογραφη εβαζε .. μη λεμε και οτι θελουμε..
Η καθυστέρηση φέτος είναι πολύ μεγάλη, αν βγούν απο Δευτέρα Τρίτη, 2-3 μέρες για ενστάσεις (πάει ολη η επόμενη βδομάδα), 1-2 βδομάδες για τη κύρωση των πινάκων (με ρυθμούς χελώνας) ...καλό Οκτώβρη! Μήπως αυτό δείχνει και τις προθέσεις τους για την ειδική αγωγή γενικότερα?
Παράθεση από: kxrysa στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 11:36:30 amΠαράθεση από: turtle στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 11:15:30 amΑυτό που εγώ έμαθα είναι ότι η διεύθυνση ειδικής αγωγής είναι πλήρως αποδιοργανωμένη. Κάποιες πιο παλιές υπάλληλοι έφυγαν με απόσπαση, ο διευθυντής από όσο ξέρω συνταξιοδοτήθηκε και το τμήμα έχει στελεχωθεί από άτομα που δεν ξέρουν επαρκώς τις διαδικασίες. Επομένως κάντε υπομονή συνάδελφοι...και από που το εμαθες αν επιτρέπεις?? η κλασσική τριαδα που ηταν εδω και χρόνια ειναι στη θεση της και εξυπηρετουν στο ακεραιο..οσο για τον αλεβιζο ,,ναι συνταξιοδοτηθηκε αλλα ο ρολος του δεν ηταν και ουσιωδης ,,υπογραφη εβαζε .. μη λεμε και οτι θελουμε..Το έμαθε από εμένα που πήρα τηλέφωνο στη διεύθυνση για να ζητήσω μια πληροφορια και μου είπαν οτι δεν ξέρουν γιατί η "παλιά" πήρε απόσπαση και εκείνοι έχουν χάσει τα αυγά με τα πασχάλια!!!!!!