0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pe02.5 στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 01:43:42 pmΠόσοι βάλατε το κουτάκι;Ας κάνουμε μια πρόχειρη δημοσκόπηση εμείς οι φιλόλογοι Εννοείς πόσοι βάλανε το κουτάκι από αυτούς που γράφουν στο Pde και από αυτούς που θα απαντήσουν σε αυτή την ερώτηση;
Πόσοι βάλατε το κουτάκι;Ας κάνουμε μια πρόχειρη δημοσκόπηση εμείς οι φιλόλογοι
Παράθεση από: noname στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 02:09:49 pmΠαράθεση από: pe02.5 στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 01:43:42 pmΠόσοι βάλατε το κουτάκι;Ας κάνουμε μια πρόχειρη δημοσκόπηση εμείς οι φιλόλογοι Εννοείς πόσοι βάλανε το κουτάκι από αυτούς που γράφουν στο Pde και από αυτούς που θα απαντήσουν σε αυτή την ερώτηση;Προφανώς δεν εννοούσε κανονική δημοσκόπηση Εγώ έβαλα το κουτάκι...
Δεν εχει και πολυ νοημα πλεον το αν σε παρουν... το θεμα ειναι που θα σε παρουν. Αποψη μου ειναι οτι δεν αξιζει να παει καποιος σε νομο διαφορετικο απο τον δικο του, ακομα κι αν ειναι φουλ ωραριου. Εκτος κι αν δεν εχει τιποτα καλυτερο να κανει οποτε το ριχνει στον εκπαιδευτικο τουρισμο ανα την Ελλαδα. Αλλωστε ο τουρισμος ποτε δεν εβλαψε κανεναν παρα μονο την τσεπη του εκπαιδευτικου....
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 03:21:40 pmΔεν εχει και πολυ νοημα πλεον το αν σε παρουν... το θεμα ειναι που θα σε παρουν. Αποψη μου ειναι οτι δεν αξιζει να παει καποιος σε νομο διαφορετικο απο τον δικο του, ακομα κι αν ειναι φουλ ωραριου. Εκτος κι αν δεν εχει τιποτα καλυτερο να κανει οποτε το ριχνει στον εκπαιδευτικο τουρισμο ανα την Ελλαδα. Αλλωστε ο τουρισμος ποτε δεν εβλαψε κανεναν παρα μονο την τσεπη του εκπαιδευτικου....Στην ειδική αγωγή που μετράνε ακόμα τα μόρια πιστεύω ότι αξίζει να κάνεις κάποιες θυσίες και να πας σε άλλο μέρος, ώστε μετά να ανέβεις θέση και να διεκδικήσεις να σε πάρουν και στον τόπο σου. Και με την ανεργία που υπάρχει, προφανώς δεν έχει σχεδόν κανένας κάτι καλύτερο να κάνει! Άρα αν δεν έχει άλλες σοβαρές υποχρεώσεις, τον συμφέρει να φύγει γιατί πέραν των μορίων, θα εργάζεται στο αντικείμενό του νιώθοντας παραγωγικός. Ως καθηγητές ξέραμε από την αρχή ότι δεν θα πλουτίσουμε οπότε το κίνητρό μας δεν θα πρέπει να είναι μόνο οικονομικό τώρα...