0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης καίρια ερώτηση: Τώρα πια που λόγοι προσωπικών δεδομένων απαγορεύουν την κοινοποίηση της ημεροχρονολογίας κτήσης του πτυχίου, πώς θα ξέρω εγώ για καμιά 50αριά (που λέγεται ότι θα έρθουν με μεταπτυχιακά) από πάνω μου;
Παράθεση από: pe02.5 στις Σεπτεμβρίου 10, 2012, 12:49:20 pmΕπίσης καίρια ερώτηση: Τώρα πια που λόγοι προσωπικών δεδομένων απαγορεύουν την κοινοποίηση της ημεροχρονολογίας κτήσης του πτυχίου, πώς θα ξέρω εγώ για καμιά 50αριά (που λέγεται ότι θα έρθουν με μεταπτυχιακά) από πάνω μου;Ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικό...για όσους έχουν μεταπτυχιακό, μπαίνουν σε σειρά στον πίνακα ανάλογα με την ημερομηνία κτήσης του μεταπτυχιακού ή του βασικού τους πτυχίου?
Κι αν κανείς τους δεν έχει προϋπηρεσία στην ειδική?
Παιδιά, χλωμό σήμερα να βγουν οι πίνακες ε?
Ναι σωστά γιατί ήδη έχουμε αγανακτήσει...τι να πω...και οι διευθυνσεις για να καλυψουν τα κενα τοποθετουν αναπληρωτες δασκαλους στα ειδικα προσωρινα μεχρι να παρουν ειδικης αγωγης...αυτο ειναι λαθος να φησουν ετσι τα ειδικα σχολεια για να δυσανασχετησουν κ οι γονεις...γτ μονοι μας δεν μπορουμε να κανουμε κατι μονο με τα τηλ.