0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pe02.5 στις Σεπτεμβρίου 10, 2012, 09:43:01 pmΑυτά τα ξέρω. Άλλο ρώτησα τι γίνεται με αυτούς που έχουν μεταπτυχιακό χωρίς προυπηρεσία.Πώς πάει η κατάταξη;Μια χαρα σου τα ειπε... οι εχοντες μεταπτυχιακο αλλα οχι προυπηρεσια ειναι οι τελευταιοι απο τους εχοντες μεταπτυχιακο και πανω απο οσους εχουν απλα σεμιναριο οση προυπηρεσια και αν διαθετουν οι τελευταιοι.
Αυτά τα ξέρω. Άλλο ρώτησα τι γίνεται με αυτούς που έχουν μεταπτυχιακό χωρίς προυπηρεσία.Πώς πάει η κατάταξη;
Παράθεση από: pe02.5 στις Σεπτεμβρίου 10, 2012, 10:17:04 pmΌντως χρειαζόμαστε μια υπεύθυνη γνώση του νόμου σχετικά μ αυτό.Όταν πήγα πάντως στη
Όντως χρειαζόμαστε μια υπεύθυνη γνώση του νόμου σχετικά μ αυτό.Όταν πήγα πάντως στη
Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο..απο που προέρχονται αυτά τα νέα πολλά μεταπτυχιακά? Εννοείτε Αγγλία-Ιταλία-
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Σεπτεμβρίου 10, 2012, 10:31:02 pmΠαράθεση από: pe02.5 στις Σεπτεμβρίου 10, 2012, 09:43:01 pmΑυτά τα ξέρω. Άλλο ρώτησα τι γίνεται με αυτούς που έχουν μεταπτυχιακό χωρίς προυπηρεσία.Πώς πάει η κατάταξη;Μια χαρα σου τα ειπε... οι εχοντες μεταπτυχιακο αλλα οχι προυπηρεσια ειναι οι τελευταιοι απο τους εχοντες μεταπτυχιακο και πανω απο οσους εχουν απλα σεμιναριο οση προυπηρεσια και αν διαθετουν οι τελευταιοι.Προηγείται αυτός που έχει πιο προσφατο Ασεπ.Κι αυτό το ξέρω βρε παιδιά. Αυτό που ρώτησα τόσες φορές είναι αν 2 άτομα δεν έχουν προυπηρεσία και έχουν μεταπτυχιακό. Ποιος προηγείται; Μπαίνει μπροστά αυτός που έχει προγενέστερη ημερομηνία πρώτου πτυχίου;
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Σεπτεμβρίου 10, 2012, 10:31:02 pmΠαράθεση από: pe02.5 στις Σεπτεμβρίου 10, 2012, 09:43:01 pmΑυτά τα ξέρω. Άλλο ρώτησα τι γίνεται με αυτούς που έχουν μεταπτυχιακό χωρίς προυπηρεσία.Πώς πάει η κατάταξη;Μια χαρα σου τα ειπε... οι εχοντες μεταπτυχιακο αλλα οχι προυπηρεσια ειναι οι τελευταιοι απο τους εχοντες μεταπτυχιακο και πανω απο οσους εχουν απλα σεμιναριο οση προυπηρεσια και αν διαθετουν οι τελευταιοι.Κι αυτό το ξέρω βρε παιδιά. Αυτό που ρώτησα τόσες φορές είναι αν 2 άτομα δεν έχουν προυπηρεσία και έχουν μεταπτυχιακό. Ποιος προηγείται; Μπαίνει μπροστά αυτός που έχει προγενέστερη ημερομηνία πρώτου πτυχίου;
Παράθεση από: pe02.5 στις Σεπτεμβρίου 11, 2012, 03:35:24 amΠαράθεση από: Giorgos-Effie στις Σεπτεμβρίου 10, 2012, 10:31:02 pmΠαράθεση από: pe02.5 στις Σεπτεμβρίου 10, 2012, 09:43:01 pmΑυτά τα ξέρω. Άλλο ρώτησα τι γίνεται με αυτούς που έχουν μεταπτυχιακό χωρίς προυπηρεσία.Πώς πάει η κατάταξη;Μια χαρα σου τα ειπε... οι εχοντες μεταπτυχιακο αλλα οχι προυπηρεσια ειναι οι τελευταιοι απο τους εχοντες μεταπτυχιακο και πανω απο οσους εχουν απλα σεμιναριο οση προυπηρεσια και αν διαθετουν οι τελευταιοι.Ευχαριστώ!Κι αυτό το ξέρω βρε παιδιά. Αυτό που ρώτησα τόσες φορές είναι αν 2 άτομα δεν έχουν προυπηρεσία και έχουν μεταπτυχιακό. Ποιος προηγείται; Μπαίνει μπροστά αυτός που έχει προγενέστερη ημερομηνία πρώτου πτυχίου;Γι' αυτούς που έχουν μεταπτυχιακό χωρίς προυπηρεσία η κατάταξη πάει ως εξής:1- Μεταπτυχιακό + μόρια ασέπ2- Μεταπτυχιακό + ημεροχρονολογία κτήσης πτυχίου βασικών σπουδών (όσο πιο παλιό πτυχίο έχει τόσο πιο πάνω είναι στον πίνακα, ανάμεσα πάντα σε εκείνους χωρίς προυπηρεσία)Η ημεροχρονολογία κτήσης μεταπτυχιακού δεν υπολογίζεται για την κατάταξη. Τις προηγούμενες χρονιές αναγραφόταν στον πίνακα η ημεροχρονολογία και ο βαθμός του μεταπτυχιακού αλλά και πάλι τυπικά.
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Σεπτεμβρίου 10, 2012, 10:31:02 pmΠαράθεση από: pe02.5 στις Σεπτεμβρίου 10, 2012, 09:43:01 pmΑυτά τα ξέρω. Άλλο ρώτησα τι γίνεται με αυτούς που έχουν μεταπτυχιακό χωρίς προυπηρεσία.Πώς πάει η κατάταξη;Μια χαρα σου τα ειπε... οι εχοντες μεταπτυχιακο αλλα οχι προυπηρεσια ειναι οι τελευταιοι απο τους εχοντες μεταπτυχιακο και πανω απο οσους εχουν απλα σεμιναριο οση προυπηρεσια και αν διαθετουν οι τελευταιοι.Ευχαριστώ!Κι αυτό το ξέρω βρε παιδιά. Αυτό που ρώτησα τόσες φορές είναι αν 2 άτομα δεν έχουν προυπηρεσία και έχουν μεταπτυχιακό. Ποιος προηγείται; Μπαίνει μπροστά αυτός που έχει προγενέστερη ημερομηνία πρώτου πτυχίου;