0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ μόλις κάλεσα και μου είπαν ότι είτε θα αναρτηθούν σήμερα αλλά αργά είτε αύριο. (απάντηση από το 210 3442190)Στην ερώτηση αν υπάρχουν δραματικές αλλαγές (λόγω μετ/κων) στον πίνακα των μαθηματικών δεν μου δόθηκε απάντηση.
εγκυροτατη Είναι η πληροφορία που έδωσε η rose pe 02 για τα 250 μεταπτυχιακα
Νομίζω πως 20 ειναι απο Τορίνο... απο τα ελληνικά πανεπιστήμια πόσοι απόφοιτοι να είναι?
Εγώ μόλις κάλεσα και μου είπαν ότι είτε θα αναρτηθούν σήμερα αλλά αργά είτε αύριο. (απάντηση από το 210 3442190)Στην ερώτηση αν υπάρχουν δραματικές αλλαγές (λόγω μετ/κων) στον πίνακα των μαθηματικών δεν μου δόθηκε Παράθεση από: ευρηκα στις Σεπτεμβρίου 13, 2012, 02:05:43 pmΚαι πως μπορεί να γνωρίζεις απο που είναι το κάθε μεταπτυχιακό? απάντηση.
Και πως μπορεί να γνωρίζεις απο που είναι το κάθε μεταπτυχιακό?
Παράθεση από: maroulaki στις Σεπτεμβρίου 13, 2012, 02:11:46 pmεγκυροτατη Είναι η πληροφορία που έδωσε η rose pe 02 για τα 250 μεταπτυχιακαΠώς το ξέρετε αυτό ρε παιδιά; Είστε αποσπασμένοι στη Διεύθυνση;Είναι δυνατόν να σας είπαν αριθμό μετπτχ από το τηλ;
Παράθεση από: lia27 στις Σεπτεμβρίου 13, 2012, 02:08:31 pmΕγώ μόλις κάλεσα και μου είπαν ότι είτε θα αναρτηθούν σήμερα αλλά αργά είτε αύριο. (απάντηση από το 210 3442190)Στην ερώτηση αν υπάρχουν δραματικές αλλαγές (λόγω μετ/κων) στον πίνακα των μαθηματικών δεν μου δόθηκε Παράθεση από: ευρηκα στις Σεπτεμβρίου 13, 2012, 02:05:43 pmΚαι πως μπορεί να γνωρίζεις απο που είναι το κάθε μεταπτυχιακό? απάντηση.Σε περίπτωση που δω το όνομα της γνωστής μου με μεταπτυχιακό θα το καταλαβω. Επομένως θα γινει, οχι μόνο από μένα αλλά και από άλλους, καταγγελία σίγουρα!!Καλά, αν το πάμε έτσι, άκρη δε βγάζουμε!Συνολικά να δει ο καθένας τα προσόντα του άλλου, να είναι όλα ανοιχτά, δεν καταλαβαίνω, ΔΙΚΑΙΩΜΑ μαε είναι και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ τους.