0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν βγήκαν στην επίσημη ιστοσελίδα, έτσι?
Παράθεση από: Sp. Educator στις Σεπτεμβρίου 13, 2012, 05:19:04 pmΠαράθεση από: Eva 02 στις Σεπτεμβρίου 13, 2012, 05:17:29 pmΝα ρωτησω ξανα μηπως κ καποιος συναδελφος γνωριζει, ποσους επι του συνολου των προσληψεων δινονται σε τριτεκνους κ αν ξερει περιπου ποσους κάλεσαν το προηγουμενο ετος! Ευχαριστω!Για ποια ειδικότητα ενδιαφέρεσαι να μάθεις;Φιλολογος ειμαι κ εχω γυρω στην 50 σειρα στους τριτεκνους στον σημερινο πινακα!
Παράθεση από: Eva 02 στις Σεπτεμβρίου 13, 2012, 05:17:29 pmΝα ρωτησω ξανα μηπως κ καποιος συναδελφος γνωριζει, ποσους επι του συνολου των προσληψεων δινονται σε τριτεκνους κ αν ξερει περιπου ποσους κάλεσαν το προηγουμενο ετος! Ευχαριστω!Για ποια ειδικότητα ενδιαφέρεσαι να μάθεις;
Να ρωτησω ξανα μηπως κ καποιος συναδελφος γνωριζει, ποσους επι του συνολου των προσληψεων δινονται σε τριτεκνους κ αν ξερει περιπου ποσους κάλεσαν το προηγουμενο ετος! Ευχαριστω!
50 Τρίτεκνοι συνολικά
Παράθεση από: AAA στις Σεπτεμβρίου 13, 2012, 05:26:03 pmΚαλησπέρα και από μενα και καλή επιτυχία σε όλους!Πως γίνεται ορισμένοι να έχουν 9,5 μόρια στους φιλολόγους, όταν όλοι έχουν 9,4???καλησπέρα και από εμένα!!! ΑΑΑ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! πάλι μας κούφαναν!!! πως γίνεται όλοι να παρουσιαζόμαστε την πρώτη μέρα της πρώτης φάσης, να έχουμε 9,4 μόρια, και δύο άτομα να έχουν 9,5?? εγώ πάντως είμαι έτοιμη για ένσταση!!
Καλησπέρα και από μενα και καλή επιτυχία σε όλους!Πως γίνεται ορισμένοι να έχουν 9,5 μόρια στους φιλολόγους, όταν όλοι έχουν 9,4???