0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pe02.5 στις Σεπτεμβρίου 17, 2012, 09:41:24 pmΠαιδιά, μέχρι πριν από λίγο ήμουν σίγουρη ότι θα προηγηθούμε εμείς της ειδικής και ίσως καλούσαν κατά την Πέμπτη Α' Φάση.Πριν από ελάχιστα λεπτά όμως μίλησα με μια φίλη μόνιμη δασκάλα, που μου μετέφερε πληροφορία ότι Αύριο το πολύ την Τετάρτη θα πάρουν
Παιδιά, μέχρι πριν από λίγο ήμουν σίγουρη ότι θα προηγηθούμε εμείς της ειδικής και ίσως καλούσαν κατά την Πέμπτη Α' Φάση.Πριν από ελάχιστα λεπτά όμως μίλησα με μια φίλη μόνιμη δασκάλα, που μου μετέφερε πληροφορία ότι Αύριο το πολύ την Τετάρτη θα πάρουν
Το γνωρίζω ότι γίνεται απλά δεν ξέρω σε πιο βαθμό και ίσως ο αριθμός των μονίμων να μην είναι και τόσο μεγάλος. Από την διεύθυνση γνωρίζω επίσημα ότι τα κενά είναι παρά πολλά, και κάθε χρόνο παρά τους μόνιμους ζητάνε κόσμο το θέμα είναι ότι το υπουργείο δεν έχει ποτέ τόσες πιστώσεις να στείλει. Γνωρίζω επίσης ότι πέρυσι ζήτησαν πολλοί και κατ οίκον διδασκαλία που ποτέ δεν έστειλαν και παραλληλη στήριξη που επίσης δεν έστειλαν και έμειναν και κάποιες Τ.Ε. κενές ειδικά σε πιο απομακρυσμένες περιοχές.
Καλημέρα κι από 'μένα και καλα αποτελέσματα σε όλους μας! Διαβασα πριν λίγο το παρακάτω από τις αναρτήσεις στο fb του Δημήτρη Μπρατη:Σχετικά με το χρονοδιάγραμμα των προσλήψεων αναπληρωτών όλων των ειδικοτήτων στην Πρωτοβάθμια ΕκπαίδευσηΣυναδέλφισσες, συνάδελφοι,Σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από τα αρμόδια τμήματα του Υπουργείου Παιδείας, την Παρασκευή 21 Σεπτέμβρη, το πιθανότερο, θα γίνει η πρώτη φάση των προσλήψεων στην Ειδική Αγωγή για την Π.Ε. (όχι για παράλληλη στήριξη). Αμέσως μετά θα γίνει η πρόσληψη εκπαιδευτικών ειδικοτήτων στην Π.Ε., σύμφωνα με τα κενά που υπάρχουν.Η β’ φάση των προσλήψεων δασκάλων – νηπιαγωγών θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου, αφού καταγραφούν πρώτα τα κενά.