0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maroulaki στις Σεπτεμβρίου 20, 2012, 02:33:27 pmΜόλις μίλησα με μια πολύ πρόθυμη κ ευγενική κοπέλα στο 3442190.μου είπε ότι αύριο θα βγει σίγουρα η πρωτοβάθμια.για δευτεροβάθμια που ενδιαφέρομαι,με ρώτησε άν είμαι βασική ειδικότητα.της είπα ναι.μου είπε ότι οι βασικές θα βγουν στην αρχή της άλκης βδομάδας δευτέρα με τρίτη κ πιο πολύ πιθανότητα έδινε στην τρίτη για να μη γίνει κανένα λάθος κ στον οριστικό κ στην πρόσληψη. Της είπα ότι τετάρτη έχει απεργία γενική κ μου είπε ότι το έμαθε απο άλλη κοπέλα κ προβληματιζοταν πως θα παρουσιαστούμε κάπου μακριά άν χρειαστεί μέσο μεταφοράς κ απεργει.κ μου λέει το θεικό κιόλας ,ε δεν πειράζει θα παρουσιαστείτε τη δεύτερη μέρα εσείς!σωπα μανδαμ!!!για βασικές λοιπόν ήταν καθετη για δευτέρα τρίτη κ πιο πιθανή μέρα κατά την ίδια για τρίτη.αριθμό ε γνώριζε γιατί δεν πρόλαβε να μιλήσει με την προισταμένη.οποτε οποίος παίρνει κ όποιο τηλ ΝΑ ΤΟΝΊΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΊΑ ΤΗΣ ΤΈΤΑΡΤΗΣ μήπως φιλοτιμηθουν κ τα βγάλουν δευτέρα βραδυ!!αυτά μου είπαν αυτά λέω...Ρώτησε η υπάλληλος αν είσαι βασική ειδικότητα; Αυτό δείχνει ότι κάνουν επιλεκτικές προσλήψεις...δηλαδή κανονίζουν εκ των προτέρων πότε θα πάρουν ποιους. Όλα σχεδιασμένα στο υπουργείο. Δηλαδή όλοι οι άλλοι είναι δευτερεύοντες! Καλό θα ήταν να γίνει κάτι στο Συμβούλιο της Επικρατείας από πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια ώστε να προηγούνται οι προσλήψεις στην ειδική αγωγή. Αυτό καταστρατηγείται κάθε χρόνο...γι αυτό καθόμαστε τόσα χρόνια στον υπολογιστή περιμένοντας. Θέλει καταγγελία...μαζική!
Μόλις μίλησα με μια πολύ πρόθυμη κ ευγενική κοπέλα στο 3442190.μου είπε ότι αύριο θα βγει σίγουρα η πρωτοβάθμια.για δευτεροβάθμια που ενδιαφέρομαι,με ρώτησε άν είμαι βασική ειδικότητα.της είπα ναι.μου είπε ότι οι βασικές θα βγουν στην αρχή της άλκης βδομάδας δευτέρα με τρίτη κ πιο πολύ πιθανότητα έδινε στην τρίτη για να μη γίνει κανένα λάθος κ στον οριστικό κ στην πρόσληψη. Της είπα ότι τετάρτη έχει απεργία γενική κ μου είπε ότι το έμαθε απο άλλη κοπέλα κ προβληματιζοταν πως θα παρουσιαστούμε κάπου μακριά άν χρειαστεί μέσο μεταφοράς κ απεργει.κ μου λέει το θεικό κιόλας ,ε δεν πειράζει θα παρουσιαστείτε τη δεύτερη μέρα εσείς!σωπα μανδαμ!!!για βασικές λοιπόν ήταν καθετη για δευτέρα τρίτη κ πιο πιθανή μέρα κατά την ίδια για τρίτη.αριθμό ε γνώριζε γιατί δεν πρόλαβε να μιλήσει με την προισταμένη.οποτε οποίος παίρνει κ όποιο τηλ ΝΑ ΤΟΝΊΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΊΑ ΤΗΣ ΤΈΤΑΡΤΗΣ μήπως φιλοτιμηθουν κ τα βγάλουν δευτέρα βραδυ!!αυτά μου είπαν αυτά λέω...
Επίσης, μην ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι για τους μαθητές με ειδικές ανάγκες να έχουν ένα θετικό πρότυπο για να μπορούν να ταυτιστούν. Τώρα, η περίπτωση της Ζακύνθου και λοιπών μαιμού-αναπήρων δεν μας δίνει το δικαίωμα να στερήσουμε από όλα τα ΑΜΕΑ τα αυτονόητα δικαιώματά τους, με τη δικαιολογία πονάει χέρι- κόβει χέρι. Αυτή είναι η πραγματική ισοπέδωση για μένα.
ετσι είναι....αλλά πιστευω ότι αυτη τη φορά οι πίνακες θα τρελαθούν γιατί πολλοί είναι αυτοί που δεν εβαλαν το κουτάκι για ολη τη χώρα...