0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ:Αν διαβαστεί και από δασκάλους, παρακαλώ να μη σχολιάσει κανείς, γιατί απλώς δε σας αφορά.Λοιπόν, αγαπημένοι μου συνάδερφοι Φιλόλογοι και Μαθηματικοί η κατάσταση στα ΕΕΕΕΚ είναι δραματική και ενάντια στο νόμιμο συμφέρον μας.Ο νόμος λέει ρητά πως δεν απαγορεύει την ανάθεση σε δάσκαλο, αλλά προηγουμένως κατατάσσει το ΕΕΕΕΚ σε δομή
ο προϊστάμενος της ΕΙδικής είναι δάσκαλος με μεγάλο μένος για τη δευτεροβάθμια...
λοιπον παιδες... παιδαγωγική επάρκεια δινει μόνο η παιδαγωγική σχολή. τι ΦΠΨ και καθηγητικές σχολές μας λέτε; βρήτε το ΦΕΚ που το λέει αυτο και σας βγαζω το καπέλο. και το ξέρουμε χρόνια τώρα οτι για εσάς οι νηπιαγωγοί είναι τραγουδάκια και χαρές.Σας προκαλώ να δώσετε κατατακτήριες και να πατε νηπιαγωγοί, αφού κάνουμε τόσο ξεκούραστη δουλειά και τα μαθήματά μας είναι τόσο γελοία. Σαν Αινστάιν που είστε, θα γίνετε οι καλύτεροι νηπιαγωγοί από εμάς που δεν έχουμε ιδέα από παλούκια μαθήματα.
Παράθεση από: sparos2 στις Σεπτεμβρίου 23, 2012, 10:49:16 pmο προϊστάμενος της ΕΙδικής είναι δάσκαλος με μεγάλο μένος για τη δευτεροβάθμια...Και αυτό από που προκύπτει;;; Προφανώς κάτι ξέρεις και το λες. Θες να το μοιραστείς μαζί μας για να μην δημιουργούνται απλώς εντυπώσεις στον αέρα;
Πάντως εγώ ως μαθηματικός μια παράκληση θα ήθελα να κάνω σε όσους δασκαλους διαβάζουν τα μντ : "Προσπαθήστε να μάθουν τα παιδιά να κάνουν οργανωμένες σημειώσεις. Δεν είναι δυνατόν όλα τα παιδιά της Α'Γυμνασίου να ξεκινούν να λύσουν μια άσκηση και να μη γράφουν ούτε ποια άσκηση είναι , ούτε τη σελίδα της. Επίσης δεν είναι δυνατόν να μην μαθαίνουν να γράφουν μια αριθμητική παράσταση εκτελώντας τις πράξεις γραμμικά παρά να πηγαίνουν στο πλαι και να κάνουν τις πράξεις , χωρίς να επιστρέφουν και να αντικαθιστούν στην αριθμητική παράσταση δείχνοντας την συνέχεια που υπάρχει στην σκέψη τους. Δεν νομίζετε ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα; "
Παράθεση από: Eva 02 στις Σεπτεμβρίου 23, 2012, 06:43:58 pmΜα ουτε ορεξη να παω για ιδιαιτερα δεν εχω!Σκεφτομαι αν με παρουν πρεπει ν τα αφησω κ δε θελω να τους βαλω να αγοραζουν τα corpora κλπ!Μετα λεω αν δεν με παρουν αντε παλι προσμονη για τις αλλες φασεις! Φυικα το κυριο που με καιει ειναι κ τα δικα μου παιδια, πως θα τα αφησω πισω κ ειναι κ μικρουλια!Ιστοριες καθημερινης τρελας εκπαιδευτικων! Ακριβως ετσι.
Μα ουτε ορεξη να παω για ιδιαιτερα δεν εχω!Σκεφτομαι αν με παρουν πρεπει ν τα αφησω κ δε θελω να τους βαλω να αγοραζουν τα corpora κλπ!Μετα λεω αν δεν με παρουν αντε παλι προσμονη για τις αλλες φασεις! Φυικα το κυριο που με καιει ειναι κ τα δικα μου παιδια, πως θα τα αφησω πισω κ ειναι κ μικρουλια!Ιστοριες καθημερινης τρελας εκπαιδευτικων!
Στα ειδικά γυμνάσια και ΤΕΕ και στα ειδικά Λύκεια και ειδικά ΕΠΑΛ παίρνουν φυσικούς
γιατί στον κλάδο πε04 υπάρχει η φοβερή πρωτοτυπία να εντάσσονται και οι χημικοί, βιολόγοι και γεωλόγοι...έτσι παίρνουν και απο αυτούς...τώρα πόση φυσική έχει κάνει ένας βιολόγος πχ για να πάει να διδάξει κιόλας....