0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dgkotz στις Σεπτεμβρίου 24, 2012, 12:28:25 pmΠαράθεση από: dgkotz στις Σεπτεμβρίου 24, 2012, 12:25:44 pmΈχει καμιά σχέση η γ΄ φάση των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ /ΠΥΣΠΕ ( Η γ΄ φάση των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ /ΠΥΣΠΕ θα διαμορφωθεί, εκτός απροόπτου, την προσεχή Δευτέρα 24/9, το απόγευμα. Έχουμε τη διαβεβαίωση από την Υπηρεσία ότι η γ΄ φάση των αποσπάσεων θα προηγηθεί της πρόσληψης αναπληρωτών. Δημήτρης
Παράθεση από: dgkotz στις Σεπτεμβρίου 24, 2012, 12:25:44 pmΈχει καμιά σχέση η γ΄ φάση των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ /ΠΥΣΠΕ ( Η γ΄ φάση των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ /ΠΥΣΠΕ θα διαμορφωθεί, εκτός απροόπτου, την προσεχή Δευτέρα 24/9, το απόγευμα. Έχουμε τη διαβεβαίωση από την Υπηρεσία ότι η γ΄ φάση των αποσπάσεων θα προηγηθεί της πρόσληψης αναπληρωτών. Δημήτρης
Έχει καμιά σχέση η γ΄ φάση των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ /ΠΥΣΠΕ ( Η γ΄ φάση των αποσπάσεων από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ /ΠΥΣΠΕ θα διαμορφωθεί, εκτός απροόπτου, την προσεχή Δευτέρα 24/9, το απόγευμα. Έχουμε τη διαβεβαίωση από την Υπηρεσία ότι η γ΄ φάση των αποσπάσεων θα προηγηθεί της πρόσληψης αναπληρωτών. Δημήτρης
Στο 194: Σίγουρα θα βγουν σήμερα οι τεχνικές ειδικότητες, ισως οι ΠΕ03 (αργά το απόγευμα ή αύριο) και σίγουρα όχι οι ΠΕ02 (ίσως Τετάρτη). "Μα Τετάρτη είναι η απεργία, πώς θα παρουσιαστούμε;" ρώτησα."Δεν ξέρω, το προσπαθούμε, παρακολουθείτε συνεχώς το e- aitisi", μου απάντησε.Αυτά!!!!
κάθε χρόνο βρίσκουν ένα τρόπο να μας τρελαίνουν...δεν αυτοβαφτίστηκα βασική ειδικότητα...απλά είμαι
Παιδιά μόλις τηλεφώνησα στο 210 3442190 ήταν μια αγενέστατη κυρία, η οποία μετά από ερώτηση μου για τους κλάδους ΠΕ 02.50 και ΠΕ 20.50 μου είπε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ σήμερα Τί να πω?