0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 25, 2012, 11:52:37 pmμπράβο spapioan!!!Και συ εύρηκα!Αχ παιδιά πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που άξιζε η αναμονή σας και είστε χαρούμενοι..tttzzz δεν ηταν τυχαια η αναμονη !!η πηγη ηταν απολυτα σιγουρη 4-5 ειδικοτητες με λιγα ατομα οι ΠΕ03 και αποκλειεται να ειναι οι φιλολογοι...μεχρι αργα το βραδυ εχετε υπομονη και μην φυγετε απο το net θα βγουν!!
μπράβο spapioan!!!Και συ εύρηκα!Αχ παιδιά πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που άξιζε η αναμονή σας και είστε χαρούμενοι..
Εμεις η βασικη ειδικοτητα στο περιμενε .Απο το υπουργειο μου ειπαν ως πιθανη μερα την Παρασκευη δυστυχως
Παράθεση από: dorothea7 στις Σεπτεμβρίου 26, 2012, 12:01:37 amΕμεις η βασικη ειδικοτητα στο περιμενε .Απο το υπουργειο μου ειπαν ως πιθανη μερα την Παρασκευη δυστυχως E μη μας ριχνεις τωρα που χαρηκαμε και πηραμε φορα
Παράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 26, 2012, 12:01:02 amΠαράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 25, 2012, 11:52:37 pmμπράβο spapioan!!!Και συ εύρηκα!Αχ παιδιά πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που άξιζε η αναμονή σας και είστε χαρούμενοι..tttzzz δεν ηταν τυχαια η αναμονη !!η πηγη ηταν απολυτα σιγουρη 4-5 ειδικοτητες με λιγα ατομα οι ΠΕ03 και αποκλειεται να ειναι οι φιλολογοι...μεχρι αργα το βραδυ εχετε υπομονη και μην φυγετε απο το net θα βγουν!!Εννοώ ότι άξιζε επειδή πιάσατε πρώτες επιλογές βρε,όχι επειδή βγήκαν Αντε να μας κάνετε καλό ποδαρικό! kostzo10 ελπίζω να μην είσαι πολύ μακρυά από εκεί που ήθελες..
Συγχαρητήρια και από μένα.........αντε και στα δικά μας (επαναλαμβάνομαι νομίζω!!!)
Παράθεση από: sparos2 στις Σεπτεμβρίου 26, 2012, 12:18:03 amΣυγχαρητήρια και από μένα.........αντε και στα δικά μας (επαναλαμβάνομαι νομίζω!!!)ας το πουμε πολλες φορες μπας κ πιασει συντομα!!
Παράθεση από: mafi στις Σεπτεμβρίου 25, 2012, 11:37:46 pmκαλή δύναμη στους προσληφθέντες! πάντως μέχρι πέρσι η αμοιβαία μετάθεση ίσχυε κ στους αναπληρωτές αρκεί βέβαια να είναι σύμφωνες κ οι δύο δευτεροβάθμιες!ξερετε αν γινεται να γινει αμοιβαια στην ιδια δευτεροβαθμια;
καλή δύναμη στους προσληφθέντες! πάντως μέχρι πέρσι η αμοιβαία μετάθεση ίσχυε κ στους αναπληρωτές αρκεί βέβαια να είναι σύμφωνες κ οι δύο δευτεροβάθμιες!