0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επίσης να παρακαλέσω όσους προσελήφθησαν να μην "κλαίγονται" για το ότι πήγαν στην 10η επιλογή αντί για την 1η τους γιατί τα νεύρα μας δεν είναι κ στην καλύτερη κατάσταση....
Παράθεση από: dgkotz στις Σεπτεμβρίου 26, 2012, 12:30:22 amΠαράθεση από: sparos2 στις Σεπτεμβρίου 26, 2012, 12:23:15 amνα ρωτήσω κάτι τους χαρούμενους μαθηματικούς;;;;;;;;;;;2 -3 άτομα που προσλήφθηκαν στη γενική , ξαναπροσλήφθηκαν τώρα.............τι έγινε;;;;;; ποια άτομα;; εμένα δεν έπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου γράφε νούμερα από τον πίνακα να το τσεκάρουμεέχει γίνει σε 2 -3 πχ. το 42 στους κυρωμένους εγώ δεν μπορώ να βρώ κανένα τέτοιο άτομο!!!!!!
Παράθεση από: sparos2 στις Σεπτεμβρίου 26, 2012, 12:23:15 amνα ρωτήσω κάτι τους χαρούμενους μαθηματικούς;;;;;;;;;;;2 -3 άτομα που προσλήφθηκαν στη γενική , ξαναπροσλήφθηκαν τώρα.............τι έγινε;;;;;; ποια άτομα;; εμένα δεν έπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου γράφε νούμερα από τον πίνακα να το τσεκάρουμε
να ρωτήσω κάτι τους χαρούμενους μαθηματικούς;;;;;;;;;;;2 -3 άτομα που προσλήφθηκαν στη γενική , ξαναπροσλήφθηκαν τώρα.............τι έγινε;;;;;;
μπράβο spapioan!!!Και συ εύρηκα!Αχ παιδιά πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που άξιζε η αναμονή σας και είστε χαρούμενοι..
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 25, 2012, 11:52:37 pmμπράβο spapioan!!!Και συ εύρηκα!Αχ παιδιά πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που άξιζε η αναμονή σας και είστε χαρούμενοι..ευχαριστω ρε παιδι! αντε και στα δικα σου σημερα. κοζανη θελεις; να πας και να μου στειλεις μια πιτσα απο το va bene! ειδες που τα ξερω;