0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δημήτρης ΜπράτηςΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ
μολις μιλησα με υπουργειο.γραφω το διαλογο-υπαρχει περιπτωση να βγουν πεμπτη βραδυ οι φιλολογοι;-σιγη....γιατι μου το ρωτατε ετσι για πεμπτη βραδυ κ οχι παρασκευη μεσημερι ας πουμε;πειτε μου-(θελω να της πω οτι παρασκευη πρωι εχει λαικη στο βολο που μαλλον θα ειμαι κ θελω να την προλαβω αλλα δεν το κανω...)γιατι χανουμε προυπηρεσια-εχετε απολυτο δικιο αλλα ισχυει για ολους τους φιλολογους-απλα αν βγει πεμπτη βραδυ θα παρουσιαστουμε παρασκευη-για να βγουν πεμπτη βραδυ σημαινει οτι θα πρεπει να ειμαστε εμεις εμεις μεχρι τις 12 το βραδυ στο γραφειο.ολοι υπαλληλοι ειμαστε.πρεπει να ειμαστε κ μια αμοιβαιοτητα(εκει επεσε το τραγουδι αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μου...)-κ εσεις εχετε δικιο κ εμεις.αλυσιδα ειναι ολο αυτο.απλα χανουμε κ εμεις προυπηρεσια κ ενσημα κ μισθο.οποτε παρασκευη να περιμενουμε...-(ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟ
-για να βγουν πεμπτη βραδυ σημαινει οτι θα πρεπει να ειμαστε εμεις εμεις μεχρι τις 12 το βραδυ στο γραφειο.ολοι υπαλληλοι ειμαστε.πρεπει να ειμαστε κ μια αμοιβαιοτητα
Τελευταια χρονια με αγχος για ολες τις ειδικοτητες!!! Απο του χρονου θα δουλευουν μονο οι μεταπτυχιακοι.. (εξαιρεση μαλλον οι Πε.03)[/quotαυτο γατι το λες?