0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
βρε εννοια σου κ σημερα θελω να δειξω καλη διαγωγη λογω απεργιας κ δεν πηρα πολλες φορες...απο αυριο πρωι ομως..... προσωπικα εχω κλαταρει...τα νευρα κ η αγωνια εφτασαν ταβανι...
είναι δυνατόν να τα βγάλουν πέμπτη και να πάμε να παρουσιαστούμε και να πληρωθούμε σκ;καλάαααααααααααααααααααααααααααααααααα
Παράθεση από: mitsy στις Σεπτεμβρίου 26, 2012, 05:05:05 pmείναι δυνατόν να τα βγάλουν πέμπτη και να πάμε να παρουσιαστούμε και να πληρωθούμε σκ;καλάααααααααααααααααααααααααααααααααααmitsy μη μου αγχώνεσαι......."για το καλό μας" το κάνουν...αλλά εμείς αχαριστία!!!
μπορεί να μη μετρήσουν ούτε για μας την επόμενη μέρα κ να πάμε από Δευτερα.Ας τα βγάλουν αύριο κ ας παρουσιαστούμε κ την άλλη Πέμπτη δεν έχω πρόβλημα
AAA πού είσαι εσύ;Δε σε πειράζει να φωνάζω το όνομά σου,νιώθω πως εκτονώνομαι..ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καλά αποτελέσματα
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 26, 2012, 05:13:44 pmAAA πού είσαι εσύ;Δε σε πειράζει να φωνάζω το όνομά σου,νιώθω πως εκτονώνομαι..ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ καλά αποτελέσματα οχι όχι καθόλου. Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ αλλά με τη μορφή του Ταρζαν!!!