0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω κάτι ως νέα στο παιχνίδι; Υπάρχει περίπτωση να πάρουν παράλληλη στήριξη φιλολόγους (πε02.5) και αν ναι πότε και περίπου πόσους παίρνουν κάθε χρόνο; Επίσης, είναι όλοι μειωμένου ωραρίου για την παράλληλη; Αα και να μην ξεχάσω να δώσω συγχαρητήρια στους προσληφθέντες και καλή υπομονή στους εναπομείναντες!
Που ειστε όλοι? Διακοπαρουμε σημερα?Απο οτι καταλαβα οι πιο πολλοι ειστε σιγουροι οτι θα σας παρουν αλλα δεν ξερετε που! Μαλλον ειμαι απο τους λιγους που δεν ξερω αν θα με παρουν ! Οποτε τι αγχωνομαι!Mitsy φαριν λακτε ακουω! Βλεπω μαζι την ιδια ώρα ταιζουμε!
Παράθεση από: Eva 02 στις Σεπτέμβριος 26, 2012, 09:58:26 μμΠου ειστε όλοι? Διακοπαρουμε σημερα?Απο οτι καταλαβα οι πιο πολλοι ειστε σιγουροι οτι θα σας παρουν αλλα δεν ξερετε που! Μαλλον ειμαι απο τους λιγους που δεν ξερω αν θα με παρουν ! Οποτε τι αγχωνομαι!Mitsy φαριν λακτε ακουω! Βλεπω μαζι την ιδια ώρα ταιζουμε! Κι εγώ το ίδιο με σένα...δεν ξέρω αν θα με πάρουν και με έχει φάει η αγωνία...
Μακαρι να παρουν αρκετους, για να μας παρουν κ μας που ειμαστε στην κοψη! Αφηστε που περιμενω κ τα αποτελεσματα για δουλεια στον δημο απο βδομαδα κ θελω να εχω ξεκαθαρισει με τα της ειδικης!
Να ρωτησω κ κατι, ειμαι με σεμιναριο (μη βαρατε) αλλα ψαχνω να κανω κ μεταπτυχιακο! Εχετε να προτεινετε σε καποια πολη? Κοιταξα για Βολο, που μπορω να μενω κ στην αδερφη μου αλλα θελει 2300! Ειχα δωσει 2,500 για το σεμιναριο (εκανα βλακεια που δεν εκανα τοτε μεταπτυχιακο, αλλα μολις ειχα αποφοιτησει απο ενα), που να βρω τοσα λεφτα οεο? Δεν υπαρχει καποιο με λιγοτερα διδακτρα?
Παράθεση από: Eva 02 στις Σεπτέμβριος 26, 2012, 10:15:01 μμΝα ρωτησω κ κατι, ειμαι με σεμιναριο (μη βαρατε) αλλα ψαχνω να κανω κ μεταπτυχιακο! Εχετε να προτεινετε σε καποια πολη? Κοιταξα για Βολο, που μπορω να μενω κ στην αδερφη μου αλλα θελει 2300! Ειχα δωσει 2,500 για το σεμιναριο (εκανα βλακεια που δεν εκανα τοτε μεταπτυχιακο, αλλα μολις ειχα αποφοιτησει απο ενα), που να βρω τοσα λεφτα οεο? Δεν υπαρχει καποιο με λιγοτερα διδακτρα?2.300 θεωρούνται πολλά?!! Εγώ πλήρωσα για το δικό μου 7.500...Νομίζω ότι πιο φτηνό δεν θα βρεις...