0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εμένα με ενδιαφέρει να μας πουν αριθμό γιατί αυτό θα σημαίνει ότι φτάνει η ώρα!! Και ο nero τη μέρα που έμαθε αριθμό βγήκαν και οι προσλήψεις..
Δεν πάμε καλά φέτος.... Προσωπικά δεν πιστεύω να πάμε Δευτέρα... Θέλω να πιστεύω ότι το αργότερο αύριο θα τα βγάλουν... Παρόλ αυτά αν πάμε προσοχή σε ΚΑΖΑΝ μη μας πει πάλι θα βγουν Σάββατο πρωί και ξενυχτίσουμε περιμένοντας το Σάββατο... έλεος φέτος δεν παλεύεται η κατάσταση...
Εχουν περασει 2 βδομαδες απο την α αναρτιση των πινάκων και τη Δευτερα μπαινει ο Οκτωβρης.Επίσης, απο βδομαδα παλι θα γινουν απεργιες, αυριο ειναι η κατάλληλη μέρα για να βγαλουν προσλήψεις.Δε μπορω να πιστεψω πως θα αφησουν ετσι ολοκληρο σκ.
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 11:15:58 amΤα ίδια που έγραψε κ στο facebook είναι και μάλιστα εσύ το έγραψες κ πιο πάνω.. Σήμερα δε βλέπω να πιάνουμε γραμμή..κατεβασμένα τα έχουν ή πλακώσαμε όλοι μαζί;;Κατεβασμένα πιστεύω. Έχουν πάρει γραμμή για αύριο. Εγώ έπιασα γραμμή, το σήκωσαν, δε μίλησαν και το ξανά-έκλεισαν...
Τα ίδια που έγραψε κ στο facebook είναι και μάλιστα εσύ το έγραψες κ πιο πάνω.. Σήμερα δε βλέπω να πιάνουμε γραμμή..κατεβασμένα τα έχουν ή πλακώσαμε όλοι μαζί;;