0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 02:36:03 pmππφφφφφφφφφφφ...Τους πειράζει να τα βγάλουν το βράδυ;;και ας πάμε από Δευτέρα δεν αντέχω άλλες αϋπνίες θα καταρρεύσω..α μπράβο! γιατί αν το αφήσουν για αύριο, επειδή είναι σαδιστές θα βγουν αυριο βράδυ και θα λιώσουν κ αύριο στον υπολογιστή...
ππφφφφφφφφφφφ...Τους πειράζει να τα βγάλουν το βράδυ;;και ας πάμε από Δευτέρα δεν αντέχω άλλες αϋπνίες θα καταρρεύσω..
Παράθεση από: ka8hghtria στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 02:39:56 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 02:36:03 pmππφφφφφφφφφφφ...Τους πειράζει να τα βγάλουν το βράδυ;;και ας πάμε από Δευτέρα δεν αντέχω άλλες αϋπνίες θα καταρρεύσω..α μπράβο! γιατί αν το αφήσουν για αύριο, επειδή είναι σαδιστές θα βγουν αυριο βράδυ και θα λιώσουν κ αύριο στον υπολογιστή... Συμφωνώ απόλυτα!!!!
στερεοτυπη κινηση κ ετσι;;;ωχ ωχ ωχ...
Πριν από δέκα λεπτά τηλεφώνησα στο 194 και μου είπαν ότι μπορεί να βγουν είτε σήμερα το βράδυ είτε αύριο. Ρώτησα τον αριθμό των φιλολόγων και μου απάντησε "Γύρω στους 200" και όταν της είπα "Μόνο;" μου είπε ότι "Είναι μειωμένες οι προσλήψεις και ότι χοντρικά θα είναι γύρω στους 200, δέκα πάνω δέκα κάτω".