0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή πήραν 150 μαθηματικούς και θα πάρουν 200 φιλολόγους;;;;; Είναι δυνατόν;;;
Παράθεση από: dorothea7 στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 02:58:42 pmΠαντως περα απο τις προσληψεις πρεπει λιγο να οργανωθουμε.Να φτιαξουμε ενα συλλογο.Πρεπει να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας.Δεν μπορει ο καθε ασχετος για να συμπληρωνει το ωραριο του να πηγαινει στα ΤΕ και στα ΚΕΔΔΥ.Πρεπει να γινουμε πιο δυναμικοι για να συνεχισουμε να δουλευουμεΥπάρχουν οργανωμένοι σύλλογοι- τουλάχιστον στην Αθήνα γνωρίζω 3 σίγουρα.
Παντως περα απο τις προσληψεις πρεπει λιγο να οργανωθουμε.Να φτιαξουμε ενα συλλογο.Πρεπει να διεκδικησουμε τα δικαιωματα μας.Δεν μπορει ο καθε ασχετος για να συμπληρωνει το ωραριο του να πηγαινει στα ΤΕ και στα ΚΕΔΔΥ.Πρεπει να γινουμε πιο δυναμικοι για να συνεχισουμε να δουλευουμε
Παράθεση από: katerinal στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 03:01:00 pmΠαράθεση από: bangbang στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 02:49:58 pmΠριν από δέκα λεπτά τηλεφώνησα στο 194 και μου είπαν ότι μπορεί να βγουν είτε σήμερα το βράδυ είτε αύριο. Ρώτησα τον αριθμό των φιλολόγων και μου απάντησε "Γύρω στους 200" και όταν της είπα "Μόνο;" μου είπε ότι "Είναι μειωμένες οι προσλήψεις και ότι χοντρικά θα είναι γύρω στους 200, δέκα πάνω δέκα κάτω".Απαπαπαπαπαααα!! Καλά σαράντα! Κλάφτα Χαράλαμπε! Φτου σου Πολυχρόνη! Όχι τίποτα άλλο, έχασα και μια πρωινή δουλειά γιατί όταν τους είπα ότι υπάρχει μία μικρή περίπτωση να φύγω αναπληρώτρια ξίνισαν και με το δίκιο τους. Μην πω για τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα. Αλλά φταίω κι εγώ που είμαι ειλικρινής και δεν το έκρυψα! Το χάλι μας μέσα!!Πραγματικα.Ας πηγαινες στη σιγουρη δουλεια. Δεν ειναι εποχες για να διωχνουμε ευκαιριες
Παράθεση από: bangbang στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 02:49:58 pmΠριν από δέκα λεπτά τηλεφώνησα στο 194 και μου είπαν ότι μπορεί να βγουν είτε σήμερα το βράδυ είτε αύριο. Ρώτησα τον αριθμό των φιλολόγων και μου απάντησε "Γύρω στους 200" και όταν της είπα "Μόνο;" μου είπε ότι "Είναι μειωμένες οι προσλήψεις και ότι χοντρικά θα είναι γύρω στους 200, δέκα πάνω δέκα κάτω".Απαπαπαπαπαααα!! Καλά σαράντα! Κλάφτα Χαράλαμπε! Φτου σου Πολυχρόνη! Όχι τίποτα άλλο, έχασα και μια πρωινή δουλειά γιατί όταν τους είπα ότι υπάρχει μία μικρή περίπτωση να φύγω αναπληρώτρια ξίνισαν και με το δίκιο τους. Μην πω για τα φροντιστήρια και τα ιδιαίτερα. Αλλά φταίω κι εγώ που είμαι ειλικρινής και δεν το έκρυψα! Το χάλι μας μέσα!!
Πριν από δέκα λεπτά τηλεφώνησα στο 194 και μου είπαν ότι μπορεί να βγουν είτε σήμερα το βράδυ είτε αύριο. Ρώτησα τον αριθμό των φιλολόγων και μου απάντησε "Γύρω στους 200" και όταν της είπα "Μόνο;" μου είπε ότι "Είναι μειωμένες οι προσλήψεις και ότι χοντρικά θα είναι γύρω στους 200, δέκα πάνω δέκα κάτω".
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 02:57:36 pm200??Μόνο??Δεν πήραν γύρω στους 400 πέρυσι??Σε πόσα σχολεία θα πάμε και πόσοι θα μείνουν άνεργοι τί λένεεε;;;;;;νομίζω πήραν 230 στην α φάση...βέβαια τώρα κανονικά πρέπει να πάρουν 3 φάσεις μαζί
200??Μόνο??Δεν πήραν γύρω στους 400 πέρυσι??Σε πόσα σχολεία θα πάμε και πόσοι θα μείνουν άνεργοι τί λένεεε;;;;;;