0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μήπως το 200 αναφεροταν μόνο στον πίνακα β?ειναι πολύ λίγοι!!!
Παράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 03:20:16 pmpanos πρώτα απ'όλα δε μπορείς να δουλεύεις σε 2 αντικείμενα ταυτόχρονα αν είσαι αναπληρωτης και από όσο γνωρίζω ναι,δε μπορείς να κάνεις και πρωί και απόγευμα μάθημα..κι εγω το ιδιο γνωριζω εκτος αν συμφωνησεις ...νομιζω δεν μπορουν να σε πιεσουν
panos πρώτα απ'όλα δε μπορείς να δουλεύεις σε 2 αντικείμενα ταυτόχρονα αν είσαι αναπληρωτης και από όσο γνωρίζω ναι,δε μπορείς να κάνεις και πρωί και απόγευμα μάθημα..
και αν υποθέσουμε πως οι ενστασεις είναι πολλες μπορεί να βρισκόμαστε και ακόμη πιο πίσω στον πίνακα?
Παράθεση από: nero στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 03:23:42 pmΠαράθεση από: tttzzz στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 03:20:16 pmpanos πρώτα απ'όλα δε μπορείς να δουλεύεις σε 2 αντικείμενα ταυτόχρονα αν είσαι αναπληρωτης και από όσο γνωρίζω ναι,δε μπορείς να κάνεις και πρωί και απόγευμα μάθημα..κι εγω το ιδιο γνωριζω εκτος αν συμφωνησεις ...νομιζω δεν μπορουν να σε πιεσουνἚγώ κατάλαβα πως ο ίδιος θέλει να δουλεύει και στα 2,απλά απαγορεύεται από το νόμο εφόσον είναι 2 διαφορετικές δουλειές..
Κάποιος μας κοροϊδεύει αλλά δεν ξέρουμε ποιός από όλους..Εσείς που πήρατε τελευταίοι για αριθμό δε ρωτήσατε και πότε υπολογίζουν να τα βγάλουν;;
Λοιπόν συνάδελφοι ξαναμίλησα με το 194 την ρώτησα για τον αριθμό των φιλολόγων μου απάντησε πως δεν γνωρίζει....και όταν της ανέφερα τον αριθμό (200) που κυκλοφορεί στην πιάτσα εκνευρίστηκε με ρώτησε ποιοί είναι αυτοί που λένε κάτι τέτοιο και όταν της είπα πως είναι συνάδελφοι που ενημερώθηκαν από εσάς μου απάντησε πως ούτε η ίδια της που είναι μέσα δεν γνωρίζει τον αριθμό.....τι να πω.............Υπομονή