0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κ σε μενα ειπαν 230 φιλολογοι ολοι μαζι κ με νοηματικη κ μπραιγ.κ μου λεει καπου εκει.10 πανω 10 κατω...κολοκυθια ειμαστε;;;κυρια μισο κιλο...να τ αφησω;;
νόμισα ως ΕΕΠ το πρωί και εκπαιδευτικός το βράδυ
Λοιπόν συνάδελφοι ξαναμίλησα με το 194 την ρώτησα για τον αριθμό των φιλολόγων μου απάντησε πως δεν γνωρίζει....και όταν της ανέφερα τον αριθμό (200) που κυκλοφορεί στην πιάτσα εκνευρίστηκε με ρώτησε ποιοί είναι αυτοί που λένε κάτι τέτοιο και όταν της είπα πως είναι συνάδελφοι που ενημερώθηκαν από εσάς μου απάντησε πως ούτε η ίδια της που είναι μέσα δεν γνωρίζει τον αριθμό.....τι να πω.............Υπομονή
Περίπου 45 μουσικούς ειδικής θα πάρουν αύριο...όσους δλδ πήραν όλη τη χρονιά πέρσι...
Παράθεση από: Kleioula στις Σεπτεμβρίου 27, 2012, 03:25:38 pmΛοιπόν συνάδελφοι ξαναμίλησα με το 194 την ρώτησα για τον αριθμό των φιλολόγων μου απάντησε πως δεν γνωρίζει....και όταν της ανέφερα τον αριθμό (200) που κυκλοφορεί στην πιάτσα εκνευρίστηκε με ρώτησε ποιοί είναι αυτοί που λένε κάτι τέτοιο και όταν της είπα πως είναι συνάδελφοι που ενημερώθηκαν από εσάς μου απάντησε πως ούτε η ίδια της που είναι μέσα δεν γνωρίζει τον αριθμό.....τι να πω.............Υπομονή