0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζει κάποιος ποιος νόμος αναφέρει ότι προηγούνται σε δημοσίευση οι πίνακες αναπληρωτών ειδικής αγωγής από εκείνους της γενικής?
λοιπόν....μόλις μίλησα με 190!!καταβάλλουν κάθε προσπάθεια!την ρώτησα αν είναι να τα περιμένουμε από το απόγευμα....και μου απάντησε (οι καρδιακοί να πάρουν τα χάπια τους, οι υπόλοιποι ας πιουν λίγο νερό)......."ΑΝ ΕΙΝΑΙ.....ΣΑΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ...."αν είναι δυνατόν.......!!!!είναι ικανοί να μας παν την άλλη βδομάδα!!τόση προσπάθεια χρειάζονται 230 φιλόλογοι??οι της πρωτοβάθμιας πως ήξεραν ακριβώς τη μέρα που ήταν 900??αλλά ξέχασα...εκείνη τη μέρα ήταν έξω από το υπουργείο οι γονείς!!
Παράθεση από: fifi/78 στις Σεπτεμβρίου 28, 2012, 09:40:36 amλοιπόν....μόλις μίλησα με 190!!καταβάλλουν κάθε προσπάθεια!την ρώτησα αν είναι να τα περιμένουμε από το απόγευμα....και μου απάντησε (οι καρδιακοί να πάρουν τα χάπια τους, οι υπόλοιποι ας πιουν λίγο νερό)......."ΑΝ ΕΙΝΑΙ.....ΣΑΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ...."αν είναι δυνατόν.......!!!!είναι ικανοί να μας παν την άλλη βδομάδα!!τόση προσπάθεια χρειάζονται 230 φιλόλογοι??οι της πρωτοβάθμιας πως ήξεραν ακριβώς τη μέρα που ήταν 900??αλλά ξέχασα...εκείνη τη μέρα ήταν έξω από το υπουργείο οι γονείς!!Καλημερα παιδια.Ειναι δυνατον να μη βγουν σημερα?Δεν καταλαβαινω το αν ειναι.....Μου φαινεται ηρθε η ωρα των μπινελικιων