0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειπαμε!!!! Για τους φυσικους πολλες Αθηνες!!!!!!!!!!!!
Τροποποιώ πάλι αυτό για να μην ξαναδιαγραφώ,παιδιά ελάτε για του χρόνου να κάνουμε μια ομάδα στο facebook η κάπου αλλού να μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα γιατί δεν παλεύεται αλλιώς.Αυτά και αντίο,καλά αποτελέσματα..
αστα σκατα!! εβλεπα τη μερα π βγηκαν να περνουν ατομα μεχρι το ν 27 και εμενα να με προσπερνανε (20 ειμαι) και δεν μπορουσα ν το πιστεψω ειλικρινα αυτο π συνεβαινε!!! κενα υπαρχουν παντως
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Σεπτεμβρίου 28, 2012, 01:13:33 pmΕιπαμε!!!! Για τους φυσικους πολλες Αθηνες!!!!!!!!!!!!Giorgos-Effie ξερεις ποσους φυσικους θα παρει?Και αυτο για τις πολλες αθηνες,εννοεις οτι θα παρει πολλους φυσικους στην αθηνα?
Παρεπιμπτόντως icarus η καβαφική σου....''βαρβαρική '' στιχουργική μου άρεσε περισσότερο από την πρωτότυπη .Άντε και εις ανώτερα βρε....(σήμερα τη διάβασα στις χθεσινές σελίδες)
Οι μισές αλήθειες του υπουργού για την Ειδική Αγωγή, Οι σύλλογοι ΠΕΑΕ- ΣΑΤΕΑ
Υπήρχε και τρίτη φάση αναπληρωτών της παράλληλης στήριξης και μειωμένου ωραρίου!
Παράθεση από: albertos στις Σεπτεμβρίου 28, 2012, 01:23:26 pmΠαράθεση από: Giorgos-Effie στις Σεπτεμβρίου 28, 2012, 01:13:33 pmΕιπαμε!!!! Για τους φυσικους πολλες Αθηνες!!!!!!!!!!!!Giorgos-Effie ξερεις ποσους φυσικους θα παρει?Και αυτο για τις πολλες αθηνες,εννοεις οτι θα παρει πολλους φυσικους στην αθηνα?Απο οτι εχω ακουσει καμια 30αρια ατομα. Δε ξερω αν θα παρει αρκετους στην Αθηνα αλλα το ελπιζω τουλαχιστον.