0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λες οτι δεν πηρανε με την σειρα σου στην α φαση?Εγω ειμαι τριτεκνη κ εχω βαλει το κουτακι!ΣΣτο μεταιχμιο ειμαι κ εγω!Μακαρι να μας παρουν!
Καλημερες και απο μενα!! Η αληθεια ειναι οτι ολοι ψιλοαπογοητευτηκαμε ακουγοντας τον μειωμενο αριθμο των φιλολογων της α' φασης καθως περιμεναμε σχεδον σιγουρα μια μεγαλη α'φαση, μια που δεν εχει γινει ακομα καμμια προσληψη απο τον κλαδο μας και φτασαμε πια Οκτωβρη.Ενω περυσι ειχαν κανει την αρχη με μια φουρνια των πρωτων του πινακα απο τις αρχες της σχολικης χρονιας... Τι να πω... Κουτακι εχω βαλει και εγω αλλα με βλεπω στη β' φαση και αν παρουν βεβαια αρκετους...Γιατι αν απο το β' πινακα παρουν αλλους 130 π.χ. οπως λενε τωρα οτι θα ειναι ο "καθαρος αριθμος" για την α' φαση, αστα κλαφτα γενικα.. Ας ελπισουμε για το καλυτερο
Μακαρι!!! Γιατι για να πω και την αληθεια μου δεν το πολυπιστευω (ή δε θελω; οτι θα ειναι τοσο μικρος ο αριθμος για αρχη αφου αρκετοι κλαδοι ειχαν αυξηση στις προσληψεις τους απο οτι φανηκε... Επισης, εχω την εντυπωση οτι διαβασα οτι στην ουσια δεν εχουν μετρηθει τα κενα και οτι λειπει η υπευθυνη σε αδεια γι' αυτο και καλα δεν εχει γινει κατι ακομα στη δευτεροβαθμια. Αλλα δεν καταλαβα αν ο συναδελφος που το ειπε αναφεροταν στη γενικη ή στην ειδικη ή και στις δυο, καθως αναμενεται και μια β'φαση γενικης αυτο το μηνα νομιζω...
Καλημερα, περυση α΄ φάση ΠΕ02 πηραν στον πινακα