0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kat_ste στις Σεπτεμβρίου 30, 2012, 01:30:37 pmΜάλλον εξαρτάται από την ώρα...αν βγουν βράδυ, δε γίνεται να καλέσουν για την επόμενη μέρα....αν όμως βγούν νωρίς, μπορούν...Ευχαριστώ για την απάντηση.
Μάλλον εξαρτάται από την ώρα...αν βγουν βράδυ, δε γίνεται να καλέσουν για την επόμενη μέρα....αν όμως βγούν νωρίς, μπορούν...
Ναι, Τζωρτζίνα εγώ....δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά έτσι μου είπαν....διότι δεν έχουν δοθεί αρκετές πιστώσεις!!!Απαράδεκτοι!! Ενώ ΠΕ 71.00 στην α' φάση στην Α΄Πειραιά πήραν 35!! δηλ. όσους είχαν πάρει πέρυσι στη διάρκεια όλης της χρονιάς!! Δεν ξέρω τι γίνεται με τη δευτεροβάθμια φέτος!!
Πειτε βρε παιδια λέτε αυριο να βγει τπτ; Εγω δυστυχως δεν νομιζω!
Παράθεση από: Eva 02 στις Σεπτεμβρίου 30, 2012, 09:47:32 pmΠειτε βρε παιδια λέτε αυριο να βγει τπτ; Εγω δυστυχως δεν νομιζω! ούτε εγώ...και να σας πω και κάτι;συνήθισα έτσι!ειμαι με το παιδάκι μου!λεφτά δεν έχω αλλά οκ!λεπτομέρειες!χαχαχαχαα
Αν βέβαια όλοι αυτοί που αναφέρεις έχουν δηλώσει το κουτάκι και τους πάρουν σίγουρα....κοίτα από την περσινή Α φάση πόσους προσπέρασαν ενδιάμεσα! Ο πίνακας
EVA 02 τελειο ηταν αυτο που ειπες!!! Να δειτε που στο τελος θα γινει οπως με την ιστορια του λυκου και του μικρου βοσκου: θα λεει το υπουργειο "παιδια βγηκαν τρεχτε!!" και εμεις δεν θα μπουμε να δουμε γιατι θα νομισουμε οτι παλι μας δουλευουν!!!