0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκτός από τους φιλολογους υπάρχουν και από άλλες ειδικότητες συνάδελφοι που βλέπουν αλλαγές σοτυς πίνακές τους;
Η αίσθηση του χρόνου είναι διαφορετική στο Υπουργείο...Το "σε πολύ λίγο" μπορεί να σημαίνει άραξε, βγάλε παπούτσια, παράγγειλε καμιά πίτσα...
Παράθεση από: pe02.5 στις Οκτωβρίου 01, 2012, 03:48:19 pmΠαιδιά δώστε λινκ πού ελέγχουμε, αν βγήκαν!Η πρώτη ανάρτηση συνήθως γίνεται στη Διαύγεια: http://et.diavgeia.gov.gr/f/mineduΜετά το Υπουργείο ανακοινώνει τα ονόματα σε xls ώστε να γίνεται πιο εύκολη η προσπέλαση των χρηστών.(Ξέρω ξέρω, δεν κάνω μάθημα στο σχολείο και βρήκα ώρα να κάνω μάθημα στο pde )
Παιδιά δώστε λινκ πού ελέγχουμε, αν βγήκαν!
επειδή δεν βλέπω διαφορά στην ειδικότητά μου, γιαυτό ρωτάω... αλλά δεν είμαι φιλόλογος και φαντάζομαι πως ενδεχομένως δεν έχουν αλλάξει όλοι οι πίνακες. Η ερώτηση παραμένει: υπάρχει κάποιος που να μην είναι φιλόλογος και να βλέπει διαοφρές στον πίνακά του;
Με φώναξε κανεις???εγω επειδή δεν την παλευα έφυγα για ένα 2ήμερο στη θάλασσα αλλά ούτε αυτο με άφησαν να χαρω οι άχρηστοι!!!σας παρακολουθώ απο το κινητό γιατί γύρναω αρον αρον πίσω!!!υπουργείο παιδείας travel...δε σ'αφήνει να πλήξεις ποτε...
Αν και εγω ημουν στην α φαση της προηγουμενης εβδομαδας , κατανοω την αγωνια σας και συμπασχω μαζι σας....αντε καλα αποτελεσματα να εχετε......