0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maroulaki στις Οκτωβρίου 01, 2012, 04:19:01 pmΤο θέμα δεν είναι που ήμουν...το θέμα είναι που θα πάω!!!:-):-):-)καλα αποτελέσματα σε όλους με καλές περιοχές κ καλα ταξίδια σε όσους κάνουν!!!κάθε χρόνο όταν λένε αυτο το βγαίνουν νιώθω ότι είμαι σε διαστημόπλοιο κ ετοιμάζομαι για την εκτόξευση!Maroulaki.... πραγματικά εκτόξευση! Γιατί παιδί μου άφησες τα ωραία μέρη μας και ξενιτεύεσαι???Ποιος? ποιος σε πείραξε, πες μου και θα έρθω εγώ να καθαρίσω!Συγχαρητήρια! Καλή τοποθέτηση.Εγώ πάω να βρω παλιούς γνώριμους... σε όμορο νομό.Πολύ την μείωσαν τη Θεσ/νικη και μείναμε στην απέξω.Άντε καλή αρχή και με το καλό η φάση
Το θέμα δεν είναι που ήμουν...το θέμα είναι που θα πάω!!!:-):-):-)καλα αποτελέσματα σε όλους με καλές περιοχές κ καλα ταξίδια σε όσους κάνουν!!!κάθε χρόνο όταν λένε αυτο το βγαίνουν νιώθω ότι είμαι σε διαστημόπλοιο κ ετοιμάζομαι για την εκτόξευση!
Εγώ παιδιά ήμουν στο 58 (ΠΕ02.50) και δε με πήραν πειραιά ή α-β-γ-δ αθήνας κι έχω πέσει από τα σύννεφα-δεν μου έχει ξανατύχει! Πειραιά πήραν μόνο 2! Δεν έχω τικάρει και το κουτάκι της εξατομικευμένης, αυτό είναι που λένε παράλληλη κ μέσω εσπα; Δλδ θα πρέπει να περιμένω καθαρά τη β φάση ε? Πότε λέτε? Κατά τα χριστούγεννα; Του χρόνου θάμαι τουλάχιστον 100 θέσεις κάτω...