0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρυσι που παρουσιάστηκα Πειραιά (Α Πειραιά) παρουσιαστήκαμε 8 άτομα!
Παράθεση από: giorgina_bham στις Οκτωβρίου 01, 2012, 05:57:22 pmΠέρυσι που παρουσιάστηκα Πειραιά (Α Πειραιά) παρουσιαστήκαμε 8 άτομα!μην απογοητευεσαι αυτο που συνεβει με σενα ειμαι σιγουρη οτι συνεβει και σε αλλους των πρωτων θεσεων, αρα αποκλειεται να πεσεις τοσο πολυ
Α λεσβου!!!!με πολυ υψηλη θεση κ στους 3 πινακες βρεθηκα στην 5η επιλογη μου.μαλλον εδωσαν περιεργες περιοχες στην α φαση!!ολα καλα!!!!!!!καλη τοποθετηση σε ολους!!!!κ καλη υπομονη στους υπολοιπους......
Παράθεση από: ΝΕΦΕΛΗ!!! στις Οκτωβρίου 01, 2012, 06:01:04 pmΠαράθεση από: giorgina_bham στις Οκτωβρίου 01, 2012, 05:57:22 pmΠέρυσι που παρουσιάστηκα Πειραιά (Α Πειραιά) παρουσιαστήκαμε 8 άτομα!μην απογοητευεσαι αυτο που συνεβει με σενα ειμαι σιγουρη οτι συνεβει και σε αλλους των πρωτων θεσεων, αρα αποκλειεται να πεσεις τοσο πολυΑυτό για το κουτάκι το ξέρεις; Για να ξέρω να περιμένω καθαρά τη β φάση κι όχι ΕΣΠΑ, παράλληλη κλπ... ρίσκαρα κι έχασα! Ναι σίγουρα του χρόνου θα βρεθώ στα τάρταρα!
Καλη σχολική χρονιά και από μένα, και καλή δυναμη στους υπόλοιπους.Κανείς για Κυκλάδες???όσοι παρουσιαζονται εκει πηγαινουν Συρο?Ξερει κανεις?
Σχόλιο: Η Δ/νση Ανατολικής Θεσσαλονίκης τον παίζει κανονικότα!Έβγαλε μόνο 2 θέσεις φιλολόγων ΕΑΕ!Μας δουλεύουν... φυσικά και καλύψαν τα περισσότερα κενά με αποσπάσεις