0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια και καλή τοποθέτηση σε όλους/-ες! πείτε μας και πού πηγαίνετε!
Παράθεση από: Sp. Educator στις Οκτωβρίου 01, 2012, 07:07:32 pmΣχόλιο: Η Δ/νση Ανατολικής Θεσσαλονίκης τον παίζει κανονικότα!Έβγαλε μόνο 2 θέσεις φιλολόγων ΕΑΕ!Μας δουλεύουν... φυσικά και καλύψαν τα περισσότερα κενά με αποσπάσεις Να ρωτησω κατι: αυτο το κανουν γιατι θελουν να καλυψουν δικους τους στα ωραρια η εχουν παρει γραμμη ανωθεν οτι κομμενες η νεες προσληψεις σε αναπληρωτες βγαλτε τα περα με οποιον μονιμο εχετε; Ρωταω γιατι δεν εχω προηγουμενη εμπειρια σε τετοιες καταστασεις..
Σχόλιο: Η Δ/νση Ανατολικής Θεσσαλονίκης τον παίζει κανονικότα!Έβγαλε μόνο 2 θέσεις φιλολόγων ΕΑΕ!Μας δουλεύουν... φυσικά και καλύψαν τα περισσότερα κενά με αποσπάσεις
pe02.5 έχω την εντύπωση ότι ο
Καλή σχολική χρονιά. Εμένα με πήρανε Καλαμάτα. Εύχομαι καλη αναμονη σε οσους θα περιμένουν τις επομενες φάσεις
Παράθεση από: athinaki στις Οκτωβρίου 01, 2012, 06:29:20 pmΚαλή σχολική χρονιά. Εμένα με πήρανε Καλαμάτα. Εύχομαι καλη αναμονη σε οσους θα περιμένουν τις επομενες φάσεις Συγχαρητήρια αδελφούλα καλή σχολική χρονιά!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ [/quoteΕυχαριστώ αδελφούλα άντε τώρα και στα δικά σου.
Παράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 01, 2012, 04:38:28 pmΣυγχαρητήρια και καλή τοποθέτηση σε όλους/-ες! πείτε μας και πού πηγαίνετε! Άρτα!!!!!!!!!!!!!! Άλλος από το forum που να πηγαίνει επίσης Άρτα??
Κανένας για Καλαμάτα?
Παράθεση από: Μαρία78 στις Οκτωβρίου 01, 2012, 07:20:20 pmΠαράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 01, 2012, 04:38:28 pmΣυγχαρητήρια και καλή τοποθέτηση σε όλους/-ες! πείτε μας και πού πηγαίνετε! Άρτα!!!!!!!!!!!!!! Άλλος από το forum που να πηγαίνει επίσης Άρτα??ΕΓΏΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΧΑΧΑΧαπό που όμως έχει σημασια!!!
Παράθεση από: athinaki στις Οκτωβρίου 01, 2012, 08:06:01 pmΚανένας για Καλαμάτα?Είμαι από Καλαμάτα, αλλά δεν με πήρανε δυστυχως εκεί...καλή αρχή. είναι όμορφη πόλη, που συνδυάζει πολλά και καλά....