0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα κι απο μένα!!Sapore βασικα τσέκαρε λίγο τους αριθμούς που θα γράψω.Στον εκκαθαρισμένο τους: 7, 16, 18, 26, 59.Μόνο μέχρι το 249 κοιταξα. Sorry μπορεί να κάνω λάθος, δες τα και συ λίγο μη τα μπέρδεψα.
Παράθεση από: demi44 στις Οκτωβρίου 02, 2012, 09:06:41 amΚαλημέρα κι απο μένα!!Sapore βασικα τσέκαρε λίγο τους αριθμούς που θα γράψω.Στον εκκαθαρισμένο τους: 7, 16, 18, 26, 59.Μόνο μέχρι το 249 κοιταξα. Sorry μπορεί να κάνω λάθος, δες τα και συ λίγο μη τα μπέρδεψα. Έχεις δίκιο. Διορθώθηκε
Μόλις τηλ στο 210 3442190 και η απάντηση που πήρα για την πρώτη κοπέλα είναι ότι ο καταχωρητής έκανε λάθος και δεν της τίκαρε το κουτάκι με το μτπχ ενώ το είχε από το 2009 και επέμεναν ότι είναι παλιά η κοπέλα (έχει κ προυπηρεσία). Στη δεύτερη περίπτωση δεν της αναγνωρίστηκε αρχικά ως συναφές το μτπχ από το υπουργείο, αλλά προσκόμμισε κι άλλα στοιχεία (όπως αναλυτική μαθημάτων) και τελικά της το αναγνώρισαν. Εκεί εγώ πίεσα αν μπορούν να μου πουν πότε πήρε το μτπχ της και μου είπαν 22 Δεκ 2011. Δυστυχώςδεν πρόλαβα να ρωτήσω τον τίτλο του μτπχ της... Τι συμπέρασμα βγάζετε;;; Και επίσης για την πρώτη κοπέλα αν πήρε αντίγραφο της αίτησής της και δεν κοίταξε αν της έχουν βάλει το μτπχ, μπορεί να κάνει ένσταση; Υποτίθεται υπογράφεις ότι όλα τα παραπάνω είναι αληθή, σωστά;;
Χάσαμε όλοι το κουράγιο μας από την αναμονή; Δε βλέπω κίνηση... Τι έγινε που χάθηκαν οι πληροφορικοί και οι μουσικοί;Άντε μόνο εμείς νομίζω μείναμε... (αν κάνω λάθος, ας με συγχωρέσετε)Να δούμε πότε θα βγούνε οι ανακοινώσεις....
Θέλω να σας ενημερώσω ότι υπάρχουν ΠΟΛΛΑ κενά για φιλολογους..Δυστυχώς στην Κοζάνη εκτός από 1,όλα τα άλλα γυμνάσια έμειναν χωρίς τμήματα ένταξης καθώς δεν έστειλαν φιλολογους..Σημερα που παρουσιαστήκαμε και ζητήσαμε να πάμε στα τμήματα ένταξης των σχολείων που δουλεύαμε τα τελευταία χρόνια μας είπαν πως είναι αδύνατον γιατί έπρεπε να καλύψουν τα ειδικά.Συγκεκριμένα ζήτησαν 9 ΠΕ02.50 και το υπουργείο τους έστειλε...3!Ακριβώς μόνο για το ειδικό επαγγελματικό γυμνάσιο και το ΕΕΕΕΚ.Οπότε όλα τα υπόλοιπα γυμνάσια αναμένουν..Μακάρι να γίνει σύντομα η β φάση και να είστε όλοι μέσα γιατί η κατάσταση είναι απελπιστική,μας παίρνουν οι γονείς των παιδιών και δεν ξέρουμε τί να τους πούμε.. (Υπάρχουν κενά εννοείται και για μαθηματικούς κ φυσικούς αλλά αυτά δεν τα καλύψανε ούτε πέρυσι.. ) Καλή τύχη και δύναμη σε όλους παιδιά,σας περιμένουμε!!
Παράθεση από: ekpaideytikos στις Οκτωβρίου 02, 2012, 03:31:14 pmΧάσαμε όλοι το κουράγιο μας από την αναμονή; Δε βλέπω κίνηση... Τι έγινε που χάθηκαν οι πληροφορικοί και οι μουσικοί;Άντε μόνο εμείς νομίζω μείναμε... (αν κάνω λάθος, ας με συγχωρέσετε)Να δούμε πότε θα βγούνε οι ανακοινώσεις....Αρχίσαμε να απογοητευόμαστε νομίζω...! Αφού λένε σίγουρα όχι σήμερα...... εμείς τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;;; Είναι κουραστικό να είναι κανείς τσίτα από το πρωί, έως αργά τα ξημερώματα της άλλης μέρας αγκαλιά με τον υπολογιστή μήπως και βγει κάτι...! Τα μάτια μου έχουν αρχίσει να κάνουν πουλάκια....
Παράθεση από: Αγγελική_ΠΕ19 στις Οκτωβρίου 02, 2012, 03:35:29 pmΠαράθεση από: ekpaideytikos στις Οκτωβρίου 02, 2012, 03:31:14 pmΧάσαμε όλοι το κουράγιο μας από την αναμονή; Δε βλέπω κίνηση... Τι έγινε που χάθηκαν οι πληροφορικοί και οι μουσικοί;Άντε μόνο εμείς νομίζω μείναμε... (αν κάνω λάθος, ας με συγχωρέσετε)Να δούμε πότε θα βγούνε οι ανακοινώσεις....Αρχίσαμε να απογοητευόμαστε νομίζω...! Αφού λένε σίγουρα όχι σήμερα...... εμείς τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;;; Είναι κουραστικό να είναι κανείς τσίτα από το πρωί, έως αργά τα ξημερώματα της άλλης μέρας αγκαλιά με τον υπολογιστή μήπως και βγει κάτι...! Τα μάτια μου έχουν αρχίσει να κάνουν πουλάκια.... Κατανοητό και σεβαστό και πολύ πολύ λογικόΑς βγούνε αύριο τουλάχιστον να ξεμπερδεύουμε με αυτήν τη ριμάδα την αναμονή...
Ποια είναι η σειρά της κοπέλας; Στείλε μου πμ!Όταν καταθέτουμε στις