0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά Αποτελέσμετα σε όλους μας και από εμένα!!!!Από έγκυρη πηγή μόλις έμαθα πως της Πληροφορικής είναι ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!!! έχουν προβλημα με τους μουσικούς αν όχι σήμερα αύριο θα βγουν οι τοποθετήσεις όλων μας!!!!!
Παράθεση από: Kleioula στις Οκτωβρίου 03, 2012, 01:48:41 pmΚαλά Αποτελέσμετα σε όλους μας και από εμένα!!!!Από έγκυρη πηγή μόλις έμαθα πως της Πληροφορικής είναι ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!!! έχουν προβλημα με τους μουσικούς αν όχι σήμερα αύριο θα βγουν οι τοποθετήσεις όλων μας!!!!! Αυτό σημαίνει ότι θα βγάλουν σήμερα αναπληρωτές Πληροφορικής ή θα περιμένουμε να λυθεί το πρόβλημα με τους Μουσικούς για να βγουν όλα μαζί; Τι κατάλαβες;
Αν ημουν πληροφορικαριος θα χακευα τους υπολογιστες του υπουργειου!!!
Παράθεση από: Αγγελική_ΠΕ19 στις Οκτωβρίου 03, 2012, 02:07:02 pmΠαράθεση από: Kleioula στις Οκτωβρίου 03, 2012, 01:48:41 pmΚαλά Αποτελέσμετα σε όλους μας και από εμένα!!!!Από έγκυρη πηγή μόλις έμαθα πως της Πληροφορικής είναι ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ!!! έχουν προβλημα με τους μουσικούς αν όχι σήμερα αύριο θα βγουν οι τοποθετήσεις όλων μας!!!!! Αυτό σημαίνει ότι θα βγάλουν σήμερα αναπληρωτές Πληροφορικής ή θα περιμένουμε να λυθεί το πρόβλημα με τους Μουσικούς για να βγουν όλα μαζί; Τι κατάλαβες;Μα τι πρόβλημα υπάρχει με τους μουσικούς πια??
συμβαίνει συχνά η ΔΔΕ είναι νομικά κατοχυρωμένη τη στιγμή που υπάρχουν πάγιες ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό..θα σε συμβούλευα να οπλιστείς με υπομονή τουλάχιστον βρίσκεσαι στον τόπο κατοικίας σου..