0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sparos2 στις Οκτωβρίου 03, 2012, 10:36:00 pm εγώ θα πήγαινα στον Διευθυντη Δευτεροβάθμιας και θα του εξέθετα τους παιδαγωγικούς λόγους της λανθασμένης τους επιλογής να σας κάνουν λάστιχο.......πιστεύω στο "καλύτερα καθόλου από το λίγο"...αλλο θέμα......τώρα που είδα τις προσλήψεις των φιλολόγων λίγο καλύτερα παρατηρώ πως όλες τις καλές θέσεις στην Αθήνα και τον Πειραιά τις έχουν καλύψει αποκλειστικά με άτομα του πίνακα Α (πχ. 5 στην Α Αθηνών, 2
εγώ θα πήγαινα στον Διευθυντη Δευτεροβάθμιας και θα του εξέθετα τους παιδαγωγικούς λόγους της λανθασμένης τους επιλογής να σας κάνουν λάστιχο.......πιστεύω στο "καλύτερα καθόλου από το λίγο"...αλλο θέμα......τώρα που είδα τις προσλήψεις των φιλολόγων λίγο καλύτερα παρατηρώ πως όλες τις καλές θέσεις στην Αθήνα και τον Πειραιά τις έχουν καλύψει αποκλειστικά με άτομα του πίνακα Α (πχ. 5 στην Α Αθηνών, 2
Παράθεση από: dimy στις Οκτωβρίου 04, 2012, 10:02:05 amΠαράθεση από: sparos2 στις Οκτωβρίου 03, 2012, 10:36:00 pm εγώ θα πήγαινα στον Διευθυντη Δευτεροβάθμιας και θα του εξέθετα τους παιδαγωγικούς λόγους της λανθασμένης τους επιλογής να σας κάνουν λάστιχο.......πιστεύω στο "καλύτερα καθόλου από το λίγο"...αλλο θέμα......τώρα που είδα τις προσλήψεις των φιλολόγων λίγο καλύτερα παρατηρώ πως όλες τις καλές θέσεις στην Αθήνα και τον Πειραιά τις έχουν καλύψει αποκλειστικά με άτομα του πίνακα Α (πχ. 5 στην Α Αθηνών, 2
Μόλις μίλησα και εγώ με το 194 θα βγουν σήμερα ήταν απόλυτη η κοπέλα σε κανένα δίωρο μου είπε να κοιτάξουμε πάλι.Όσο για τις ημερομηνίες που θα πρέπει να παρουσιαστούμε "Από αύριο μέχρι και την Τρίτη".........
Παράθεση από: Kleioula στις Οκτωβρίου 04, 2012, 02:11:46 pmΜόλις μίλησα και εγώ με το 194 θα βγουν σήμερα ήταν απόλυτη η κοπέλα σε κανένα δίωρο μου είπε να κοιτάξουμε πάλι.Όσο για τις ημερομηνίες που θα πρέπει να παρουσιαστούμε "Από αύριο μέχρι και την Τρίτη".........Πω πω μου φαίνεται απίστευτο ότι μετά από τοοοοοοση αναμονή θα βγουν επιτέλους!!!