0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: DoMiSol στις Οκτωβρίου 04, 2012, 02:21:25 pmΠαράθεση από: Kleioula στις Οκτωβρίου 04, 2012, 02:11:46 pmΜόλις μίλησα και εγώ με το 194 θα βγουν σήμερα ήταν απόλυτη η κοπέλα σε κανένα δίωρο μου είπε να κοιτάξουμε πάλι.Όσο για τις ημερομηνίες που θα πρέπει να παρουσιαστούμε "Από αύριο μέχρι και την Τρίτη".........Πω πω μου φαίνεται απίστευτο ότι μετά από τοοοοοοση αναμονή θα βγουν επιτέλους!!!Πράγματι και εμένα
Παράθεση από: Kleioula στις Οκτωβρίου 04, 2012, 02:11:46 pmΜόλις μίλησα και εγώ με το 194 θα βγουν σήμερα ήταν απόλυτη η κοπέλα σε κανένα δίωρο μου είπε να κοιτάξουμε πάλι.Όσο για τις ημερομηνίες που θα πρέπει να παρουσιαστούμε "Από αύριο μέχρι και την Τρίτη".........Πω πω μου φαίνεται απίστευτο ότι μετά από τοοοοοοση αναμονή θα βγουν επιτέλους!!!
Μόλις μίλησα και εγώ με το 194 θα βγουν σήμερα ήταν απόλυτη η κοπέλα σε κανένα δίωρο μου είπε να κοιτάξουμε πάλι.Όσο για τις ημερομηνίες που θα πρέπει να παρουσιαστούμε "Από αύριο μέχρι και την Τρίτη".........
καλησπερα!παραλληλη στη δευτεροβαθμια;παιρνει φανταζομαι αποφοιτους δ.ε. ή δασκάλους;