0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν τα μορια αναπληρωτων ηταν αναλογα της δυσκολιας της υλης τοτε θα επρεπε οσοι διδασκουν σε λυκειο να παιρνουν περισσοτερα απο αυτους του γυμνασιου! Με το ιδιο σκεπτικο ενας καθηγητης σε ΕΠΑΛ θα επρεπε να παιρνει λιγοτερα γιατι λυνει πιο ευκολες ασκησεις! Νομιζω το σκεπτικο σου δεν εχει καμια βαση. Τα μορια της πρου εχουν αποκτηθει με διαφορους τροπους. Αν αφαιρεσουν τα βυσματικα της Π.Δ.Σ. θα δεχτω να διαχωριστουν και της ειδικης.
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Οκτωβρίου 12, 2012, 02:15:37 amΑν τα μορια αναπληρωτων ηταν αναλογα της δυσκολιας της υλης τοτε θα επρεπε οσοι διδασκουν σε λυκειο να παιρνουν περισσοτερα απο αυτους του γυμνασιου! Με το ιδιο σκεπτικο ενας καθηγητης σε ΕΠΑΛ θα επρεπε να παιρνει λιγοτερα γιατι λυνει πιο ευκολες ασκησεις! Νομιζω το σκεπτικο σου δεν εχει καμια βαση. Τα μορια της πρου εχουν αποκτηθει με διαφορους τροπους. Αν αφαιρεσουν τα βυσματικα της Π.Δ.Σ. θα δεχτω να διαχωριστουν και της ειδικης.Τα καλά και τα συμφέροντα λέω εγώ συνάδελφε... Αν μόνος σου βάζεις τις προυπηρεσίες της ειδικής στην ίδια κατηγορία με της ΠΔΣ και παρόλα αυτά λες ας τις αφήσουμε, τότε μάλλον το δικό σου σκεπτικό είναι λάθος. Εγώ παρόλα αυτά δεν μίλησα για βυσματικές προσλήψεις, για αδικία μίλησα. Δεν μου απαντάς για τη συγκεκριμένη ανισότητα που σου είπα σχετικά με τις προυπηρεσίες από άλλες προσλήψεις.
Οργανικές θέσεις στα ΕΕΕΕΚ έχουν ήδη γίνει από την άνοιξη. Ας αρχίσουν να απορροφούν εκεί υποψηφίους.Για την στρέβλωση με τις διαφορετικές προυπηρεσίες εξακολουθείς να μην παίρνεις θέση.
Παράθεση από: Green στις Οκτωβρίου 12, 2012, 11:49:08 amΟργανικές θέσεις στα ΕΕΕΕΚ έχουν ήδη γίνει από την άνοιξη. Ας αρχίσουν να απορροφούν εκεί υποψηφίους.Για την στρέβλωση με τις διαφορετικές προυπηρεσίες εξακολουθείς να μην παίρνεις θέση. Κανεις λαθος, σου απαντησα ηδη.. Καλα κανουν και τους διοριζουν στη γενικη αφου δε τους απορροφα η ειδικη.
καλημέρα σαφώς το θέμα με τα σεμινάρια ειδικής αγωγής θίγει πολλούς μιας και οι συνάδελφοι αυτοί δεν έχουν οι περισσότεροι παιδαγωγική επάρκεια και μόνο με το σεμινάριο. Μπαίνουν και χρησιμοποιούν την προυπηρεσία και στα γενικά. Παιδιά με μεγάλες ιδιαιτερότητες και απαιτήσεις στο χερισμό τους αναλαμβάνονται από εκαιδευτικούς με το σεμινάριο που πολλές φορές γινόταν και εξ απόστασης. Εμείς της γενικής δίνουμε ασεπ και για να μπούμε ασπαιτε χρειάζεται master και γλώσσες. Χθές που κοιτούσα τα πρώτα αποτελέσματα της ασπαιτε πολλοί από τους συναδέλφους μου στην ειδική έκαναν τα χαρτιά τους και οι περισσότεροι είχαν μόνο πτυχίο και Η/Υ και επομένως θα μείνουν εκτός. Να δω με το νέο νόμο που για να μπουν στην εκπαίδευση πρέπει να περάσουν ασεπ και να έχουν ασπαιτε τι θα κάνουν? Επίσης τον κλάδο μου πήρε 69 αναπληρωτές και χθες 6 στα σμεα και στη γενική δεν έχουν κονδύλια για 7-8 κενά πολύ δίκαιο......
Ερώτηση: Μπορεί ένας συνάδελφος ΠΕ04.04.50