0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους!Μπορεί κάποιος να μου εντοπίσει το σημείο στην εγκύκλιο όπου αναφέρεται ότι οι υποψήφιοι του πίνακα Α προηγούνται στην τοποθέτηση (αφού έχει γίνει η πρόσληψη) των υποψηφίων του πίνακα
εγώ έχω μπερδευτεί!μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει αυτές οι προσλήψεις στην ειδική δευτ/βάθμια που βγήκαν τι είναι;είναι παράλληλη;είναι β φαση;τι είναι;πολύ λίγα άτομα.....
εγώ εννοώ την τοποθέτηση σε σχολείο μετά την πρόσληψη,αυτό εννοείς κι εσύ? Εμένα στη Δευτεροβάθμια μου το είπαν ότι προηγούνται αλλά δεν μπορώ να βρω που το λέει η εγκύκλιος...
Γεια σας συνάδελφοι και καλό κουράγιο να ΄χουμε. Είμαι καινούρια στο forum όμως σας παρακολουθώ αρκετό καιρό τώρα. Πρώτη φορά φέτος δε με κάλεσαν-ελπίζω μέχρι στιγμής- αν και έχω καλή σχετικά σειρά στον πίνακα.Εχθές κάνοντας μια πρόχειρη εκκαθάριση μέχρι τη δική μου θέση στον πίνακα
Παράθεση από: hello kitty στις Οκτωβρίου 13, 2012, 02:39:51 pmΓεια σας συνάδελφοι και καλό κουράγιο να ΄χουμε. Είμαι καινούρια στο forum όμως σας παρακολουθώ αρκετό καιρό τώρα. Πρώτη φορά φέτος δε με κάλεσαν-ελπίζω μέχρι στιγμής- αν και έχω καλή σχετικά σειρά στον πίνακα.Εχθές κάνοντας μια πρόχειρη εκκαθάριση μέχρι τη δική μου θέση στον πίνακα