0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: hello kitty στις Οκτωβρίου 13, 2012, 02:39:51 pmΓεια σας συνάδελφοι και καλό κουράγιο να ΄χουμε. Είμαι καινούρια στο forum όμως σας παρακολουθώ αρκετό καιρό τώρα. Πρώτη φορά φέτος δε με κάλεσαν-ελπίζω μέχρι στιγμής- αν και έχω καλή σχετικά σειρά στον πίνακα.Εχθές κάνοντας μια πρόχειρη εκκαθάριση μέχρι τη δική μου θέση στον πίνακα
Γεια σας συνάδελφοι και καλό κουράγιο να ΄χουμε. Είμαι καινούρια στο forum όμως σας παρακολουθώ αρκετό καιρό τώρα. Πρώτη φορά φέτος δε με κάλεσαν-ελπίζω μέχρι στιγμής- αν και έχω καλή σχετικά σειρά στον πίνακα.Εχθές κάνοντας μια πρόχειρη εκκαθάριση μέχρι τη δική μου θέση στον πίνακα
Παράθεση από: Sp. Educator στις Οκτωβρίου 13, 2012, 03:11:32 pmΠαράθεση από: hello kitty στις Οκτωβρίου 13, 2012, 02:39:51 pmΓεια σας συνάδελφοι και καλό κουράγιο να ΄χουμε. Είμαι καινούρια στο forum όμως σας παρακολουθώ αρκετό καιρό τώρα. Πρώτη φορά φέτος δε με κάλεσαν-ελπίζω μέχρι στιγμής- αν και έχω καλή σχετικά σειρά στον πίνακα.Εχθές κάνοντας μια πρόχειρη εκκαθάριση μέχρι τη δική μου θέση στον πίνακα
Και σε μένα το ίδιο είπε.. Μα πώς γίνεται να έχουν πρόβλημα με τις πιστώσεις; Εξαντλήθηκαν με τόσο μικρό αριθμό προσλήψεων ή διατέθηκαν αλλού; Μάλλον το δεύτερο και η ΟΛΜΕ δεν κάνει τίποτα..Αν στην Α/θμια είχαν πάρει τόσους λίγους, θα γινόταν χαμός
Μακάρι, αλλά μου φαίνεται απίθανο να πάρουν όσους και πέρυσι. Θα λέμε κάθε πέρυσι και καλύτερα. Μεταπτυχιακοί και να μένουμε απ' έξω..Κρίμα. Και τώρα ακούγεται πολύ έντονα πως σύντομα θα αλλάξει και πάλι ο τρόπος κατάταξής μας στον πίνακα. Να δω τι άλλο θα σκαρφιστούν Κανένα καινούριο κοινωνικό κριτήριο, καμιά περίεργη προσμέτρηση..
Παράθεση από: gian4 στις Οκτωβρίου 14, 2012, 11:43:25 pmΠαράθεση από: Sp. Educator στις Οκτωβρίου 13, 2012, 03:11:32 pmΠαράθεση από: hello kitty στις Οκτωβρίου 13, 2012, 02:39:51 pmΓεια σας συνάδελφοι και καλό κουράγιο να ΄χουμε. Είμαι καινούρια στο forum όμως σας παρακολουθώ αρκετό καιρό τώρα. Πρώτη φορά φέτος δε με κάλεσαν-ελπίζω μέχρι στιγμής- αν και έχω καλή σχετικά σειρά στον πίνακα.Εχθές κάνοντας μια πρόχειρη εκκαθάριση μέχρι τη δική μου θέση στον πίνακα
Παράθεση από: pe02.5 στις Οκτωβρίου 15, 2012, 01:16:26 pmΜακάρι, αλλά μου φαίνεται απίθανο να πάρουν όσους και πέρυσι. Θα λέμε κάθε πέρυσι και καλύτερα. Μεταπτυχιακοί και να μένουμε απ' έξω..Κρίμα. Και τώρα ακούγεται πολύ έντονα πως σύντομα θα αλλάξει και πάλι ο τρόπος κατάταξής μας στον πίνακα. Να δω τι άλλο θα σκαρφιστούν Κανένα καινούριο κοινωνικό κριτήριο, καμιά περίεργη προσμέτρηση..Το σημαντικό είναι να σκεφτόμαστε θετικά γιατί η απαισιοδοξία είναι αδιέξοδη.....Πρέπει να πάρουν κι άλλο κόσμο γιατί τα κενά δεν είναι απλώς κενά αλλά παιδιά και σχολεία με ανάγκες. Θα ελαττώσουν το φετινό budget με την καθυστέρηση. Το μόνο που φοβάμαι- να πω την αλήθεια -είναι μην αυξήσουν τις προσλήψεις μειωμένου αλλά δε θέλω να το πολυσκέφτομαι. Όσο για την αλλαγή των κριτηρίων... θα το κοιτάξουμε όταν κι αν γίνει γιατί αν το αναπαράγουμε από τώρα τους κακομαθαίνουμε.
Συνάδελφοι help!!!!!!Πήρα απάντηση από το Υπουργείο για το θέμα. Της κοπέλας της έχει αναγνωρισθεί προϋπηρεσία από το εξωτερικό( ) το 2007, αλλά δε μπορεί να αναγραφεί αυτή η προϋπηρεσία αναλυτικά στους πίνακες γιατί δεν πραγματοποιήθηκε σε σχολείο της Ελλάδας. Επίσης, συμβαίνει και σε άλλους συναδέλφους μας, μου είπε. Όταν τη ρώτησα η προϋπηρεσία της ειδικής αγωγής είναι σύμφωνα με την εγκύκλιο πολύ συγκεκριμένη, δε μπόρεσε να μου απαντήσει και μάλιστα ελαφρώς ενοχλήθηκε όταν απόρησα για το φαινόμενο.