0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έλα όμως που πέρυσι δουλεύοντας μου δόθηκαν 8.433 μόρια (επειδή παρουσιάστηκα πέρυσι στις 18/10/2011 - Γ' φάση προσλήψεων) ενώ 26 άτομα (που παρουσιάστηκαν στις 14/10/2011 - 4 μέρες νωρίτερα - Γ' φάση προσλήψεων)τους δόθηκαν 8.567 μόρια.
Πού χαθήκατε όλοι βρε παιδιά; Μας έκοψαν τα φτερά τόσο νωρίς;
Καλημέρα και καλή εβδομάδα γεμάτη προσλήψεις !Μόλις πήρα τηλ. στο 190 για άλλο θέμα και ρώτησα και για β΄φάση γενικώς και ειδικώς για φιλολόγους. Μου απάντησε η ευγενική κυρία, η οποία ήταν αρκετά αγχωμένη γιατί με κάτι ασχολούνταν εντατικώς (ας ελπίσουμε με δικές μας υποθέσεις) και μου είπε ότι δεν ξέρει πότε θα γίνει η β΄φάση (άρα θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει). Τότε της είπα "μα τα κενά είναι πολλά..." και το θετικό είναι ότι συμφώνησε, αλλά έχουν λέει πρόβλημα με τις πιστώσεις...Αυταααα.. Θα ξανακαλέσω σε λίγο για να ερευνήσουν το άλλο θέμα μου και θα σας ενημερώσω!
Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως υπολογίζεταιη μέρα με τα μόρια και δίνουν άθροισμα 0,133...
Παράθεση από: pe02.5 στις Οκτωβρίου 14, 2012, 10:03:24 pmΠού χαθήκατε όλοι βρε παιδιά; Μας έκοψαν τα φτερά τόσο νωρίς;Το προσ.μηνυμα που σου εστειλα ηταν με αφορμη αυτο το μηνυμα.Προς αποφυγη παρεξηγησης.
Ρε παιδιά λίγο πριν την Α' φάση το φόρουμ ήταν γεμάτο! Τι συνέβη το τελευταίο 15νθήμερο; Όλοι προσληφθήκατε;Δε θα κάνουμε τίποτα;Μας κοροιδεύουν κανονικότατα στις Διευθύνσεις κι εμείς θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια;Όσοι παρουσιαστήκατε μας λέτε πως τα κενά είναι πολλά, το ίδιο μαθαίνουμε κι εμείς από άλλες πηγές, επίσης έχουν περισσέψει αρκετές πιστώσεις από αυτές που είχαν ανακοινωθεί αρχικά για τη
Παράθεση από: marietta2010 στις Οκτωβρίου 15, 2012, 11:06:29 pmΠαράθεση από: pe02.5 στις Οκτωβρίου 14, 2012, 10:03:24 pmΠού χαθήκατε όλοι βρε παιδιά; Μας έκοψαν τα φτερά τόσο νωρίς;Το προσ.μηνυμα που σου εστειλα ηταν με αφορμη αυτο το μηνυμα.Προς αποφυγη παρεξηγησης.Το κατάλαβα καλή μου Αλλά δεν μπορώ πια να υποστηρίξω τις πρότερες θέσεις μου με την ίδια δύναμη.Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα..