0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ελάτε ας μη χάσουμε το κουράγιο μας.Κάθε χρόνο τέτοια εποχή μας κάνουν τα νεύρα κρόσσια!! Έτσι για να γουστάρουν. Άραγε αυτοί που δίνουν τις φαρμακερές αυτές απαντήσεις είναι πάντα οι ίδιοι????Πρέπει να τσοντάρουμε τίποτα να πάνε να κάνουν καμιά ψυχοθεραπεία γιατί τους βλέπω να χειροτερεύουν και να τρελαίνουν κι εμάς στο τέλος!
Μια χαζή ερώτηση, ποιος ή με βάση ποιες προϋποθέσεις ονομάζεται μια φάση α΄ή β΄ή γ΄;;;
Με βάση την αναφορά σε ανθρωπομήνες και άτομα δεν πολυκατάλαβα τι θέλουν να μας πουν.....Έχουν σκοπό να πάρουν άλλους ή όχι??? Γιατί με βάση τον συνολικό αριθμό αναπληρωτών Ε.Α. που θα έπαιρναν στη
Παράθεση από: Jane_Eyre στις Οκτωβρίου 17, 2012, 11:01:18 amΜε βάση την αναφορά σε ανθρωπομήνες και άτομα δεν πολυκατάλαβα τι θέλουν να μας πουν.....Έχουν σκοπό να πάρουν άλλους ή όχι??? Γιατί με βάση τον συνολικό αριθμό αναπληρωτών Ε.Α. που θα έπαιρναν στη
Αμαν!!! Αληθεια;;; Συγνωμη αλλα νομιζα οτι ηταν κοινες για την ειδικη. Δικο μου λαθος!! Προφανως και δεν το εκανα επιτηδες ουτε ειχα σκοπο να προκαλεσω πανικο.... Μηπως του ΕΣΠΑ ειναι κοινες ή κανω παλι λαθος; Στο post του συναδελφου που κατεγραψε τις εναπομεινασες πιστωσεις του ΕΣΠΑ ηταν ολες μαζι απο ο,τι θυμαμαι.