0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ασπα στις Οκτωβρίου 22, 2012, 04:02:47 pmΌποιος Νηπιαγωγός Π60.50(Παράλληλη στήριξη) επιθυμεί αμοιβαία μετακίνηση από
Όποιος Νηπιαγωγός Π60.50(Παράλληλη στήριξη) επιθυμεί αμοιβαία μετακίνηση από
Εκκαθαρισμένος πίνακας ΠΕ02.50 μετά
Ναι κι εγω νομιζω σε ενα υπολογισμο που ειχα κανει για μενα προχειρα (εβγαλα μονο τα ατομα που ηταν απο πανω μου) ειμαι γυρω στις 4 η΄5 θεσεις καπου πιο πανω απο αυτο που εγραψε ο συναδελφος. Επισης να ρωτησω κατι που το εχω απορια και στους 3 πινακες προσληψεων η πρωτη κοπελα του πινακα β' (δεν την ξερω) γιατι ειναι ακομα εκει; Παιζει δλδ να αρνηθηκε τη θεση καιμ απλως το συστημα την περναει? Η μηπως ειναι ηδη στη γενική και παλι την περναει; Γιατι για να μην την καλεσαν πολυ χλωμο μου φαινεται... Τελοσπαντων, αν καποιος γνωριζει τι μπορει να παιζει ας απαντησει, απλως μου εχει κανει εντυπωση.Η κοπέλα είναι πολύτεκνη γι΄αυτό είναι ψηλά και προφανώς θέλει μια συγκεκριμένη περιοχή πρόσληψης. Αν δεις προηγούμενες προσλήψεις θα καταλάβεις τι εννοώ.
Παράθεση από: F. στις Οκτωβρίου 23, 2012, 10:04:12 pmΝαι κι εγω νομιζω σε ενα υπολογισμο που ειχα κανει για μενα προχειρα (εβγαλα μονο τα ατομα που ηταν απο πανω μου) ειμαι γυρω στις 4 η΄5 θεσεις καπου πιο πανω απο αυτο που εγραψε ο συναδελφος. Επισης να ρωτησω κατι που το εχω απορια και στους 3 πινακες προσληψεων η πρωτη κοπελα του πινακα β' (δεν την ξερω) γιατι ειναι ακομα εκει; Παιζει δλδ να αρνηθηκε τη θεση καιμ απλως το συστημα την περναει? Η μηπως ειναι ηδη στη γενική και παλι την περναει; Γιατι για να μην την καλεσαν πολυ χλωμο μου φαινεται... Τελοσπαντων, αν καποιος γνωριζει τι μπορει να παιζει ας απαντησει, απλως μου εχει κανει εντυπωση.Η κοπέλα είναι πολύτεκνη γι΄αυτό είναι ψηλά και προφανώς θέλει μια συγκεκριμένη περιοχή πρόσληψης. Αν δεις προηγούμενες προσλήψεις θα καταλάβεις τι εννοώ.
Ναι κι εγω νομιζω σε ενα υπολογισμο που ειχα κανει για μενα προχειρα (εβγαλα μονο τα ατομα που ηταν απο πανω μου) ειμαι γυρω στις 4 η΄5 θεσεις καπου πιο πανω απο αυτο που εγραψε ο συναδελφος. Επισης να ρωτησω κατι που το εχω απορια και στους 3 πινακες προσληψεων η πρωτη κοπελα του πινακα β' (δεν την ξερω) γιατι ειναι ακομα εκει; Παιζει δλδ να αρνηθηκε τη θεση καιμ απλως το συστημα την περναει? Η μηπως ειναι ηδη στη γενική και παλι την περναει; Γιατι για να μην την καλεσαν πολυ χλωμο μου φαινεται... Τελοσπαντων, αν καποιος γνωριζει τι μπορει να παιζει ας απαντησει, απλως μου εχει κανει εντυπωση.
Στον πινακα αυτο εγω δε συμπεριλαμβανομαι.
Παράθεση από: newseditor στις Οκτωβρίου 23, 2012, 09:26:07 pmΕκκαθαρισμένος πίνακας ΠΕ02.50 μετά