0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και από εμένα. Παρακολουθώ τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις σας στο φόρουμ αρκετό καιρό αλλά δεν είχα το χρόνο να συμμετέχω και εγώ.Μόλις ανέβασα εκκαθαρισμένο πίνακα ΠΕ02.50 μετά
Μετά την ανακοίνωση του εκκαθαρισμένου πίνακα ΠΕ 02.50, μετά από όλες τις προσλήψεις που έγινανμέχρι σήμερα, διαπίστωσα - μετά από ενδελεχή έλεγχο - ότι η εκκαθάριση δεν ήταν και τόσο σωστή.Μέχρι και το νούμερο 100 ,συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα πέντε (5) άτομα, τα οποία έχουν ήδη προσληφθεί, είτε στις 01-10-2012 ή ως παράλληλη στήριξη στις 11-10-2012Πώς μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό??? Με ένσταση? Εγώ προσωπικά, μέχρι στιγμής, έχω στείλει 2 ενστάσεις σχετικά με τη σειρά κατάταξής μου κι απάντηση δεν έχω πάρει. Πολύ νοικοκυρεμένη δουλειά κάνουν πάντως!!! Δεν μπορώ να πώ!!!!!!!!!!!
Ο πινακας ειναι λαθος.Εγω δεν συμπεριλαμβανομαι.Επισης μπορει καποιος να μου πει ποσοι φιλολογοι εχουν μεχρι τωρα προσληφθει? Επισης πρεπει να συντονιστουμε και να δουμε τι θα κανουμε οσον αφορα τα δικαιωματα μας.Πρεπει επιτελους να ζητησουμε συναντηση με καποιον απο το υπουργειο.Εκατονταδες θεσεις χανονται απο τη καλυψη της ενταξης απο τους μονιμους
Παράθεση από: Jane_Eyre στις Οκτωβρίου 24, 2012, 01:42:18 amΜετά την ανακοίνωση του εκκαθαρισμένου πίνακα ΠΕ 02.50, μετά από όλες τις προσλήψεις που έγινανμέχρι σήμερα, διαπίστωσα - μετά από ενδελεχή έλεγχο - ότι η εκκαθάριση δεν ήταν και τόσο σωστή.Μέχρι και το νούμερο 100 ,συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα πέντε (5) άτομα, τα οποία έχουν ήδη προσληφθεί, είτε στις 01-10-2012 ή ως παράλληλη στήριξη στις 11-10-2012Πώς μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό??? Με ένσταση? Εγώ προσωπικά, μέχρι στιγμής, έχω στείλει 2 ενστάσεις σχετικά με τη σειρά κατάταξής μου κι απάντηση δεν έχω πάρει. Πολύ νοικοκυρεμένη δουλειά κάνουν πάντως!!! Δεν μπορώ να πώ!!!!!!!!!!!Παιδιά τον πίνακα που ήταν εκκαθαρισμένος από πρώτη φάση τον πήρα έτοιμο από το PDE εγώ έκανα τα υπόλοιπα. Ποιος μπορεί να μου πει τους αριθμούς αυτών που έχουν φύγει στη πρώτη φάση να τους βγάλω (γιατί δεν έχω το χρόνο να δω πρώτη φάση). Ευχαριστώ
Παράθεση από: pe02.5 NEW στις Οκτωβρίου 24, 2012, 11:24:13 amΠαράθεση από: Jane_Eyre στις Οκτωβρίου 24, 2012, 01:42:18 amΜετά την ανακοίνωση του εκκαθαρισμένου πίνακα ΠΕ 02.50, μετά από όλες τις προσλήψεις που έγινανμέχρι σήμερα, διαπίστωσα - μετά από ενδελεχή έλεγχο - ότι η εκκαθάριση δεν ήταν και τόσο σωστή.Μέχρι και το νούμερο 100 ,συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα πέντε (5) άτομα, τα οποία έχουν ήδη προσληφθεί, είτε στις 01-10-2012 ή ως παράλληλη στήριξη στις 11-10-2012Πώς μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό??? Με ένσταση? Εγώ προσωπικά, μέχρι στιγμής, έχω στείλει 2 ενστάσεις σχετικά με τη σειρά κατάταξής μου κι απάντηση δεν έχω πάρει. Πολύ νοικοκυρεμένη δουλειά κάνουν πάντως!!! Δεν μπορώ να πώ!!!!!!!!!!!Παιδιά τον πίνακα που ήταν εκκαθαρισμένος από πρώτη φάση τον πήρα έτοιμο από το PDE εγώ έκανα τα υπόλοιπα. Ποιος μπορεί να μου πει τους αριθμούς αυτών που έχουν φύγει στη πρώτη φάση να τους βγάλω (γιατί δεν έχω το χρόνο να δω πρώτη φάση). ΕυχαριστώΕγώ θα σου πω τα ονόματα όλων που έχουν προσληφθεί και δεν πρέπει να είναι στον πίνακα τώρα..Δεν ξέρω μόνο αν επιτρέπεται να τα γράψω εδώ στο forum ή να τα στείλω σε κπ e-mail...Αν μπορώ να τ'αναφέρω κανένα πρόβλημα...Τα έχω ήδη έτοιμα...
Παράθεση από: dorothea7 στις Οκτωβρίου 24, 2012, 11:33:19 amΟ πινακας ειναι λαθος.Εγω δεν συμπεριλαμβανομαι.Επισης μπορει καποιος να μου πει ποσοι φιλολογοι εχουν μεχρι τωρα προσληφθει? Επισης πρεπει να συντονιστουμε και να δουμε τι θα κανουμε οσον αφορα τα δικαιωματα μας.Πρεπει επιτελους να ζητησουμε συναντηση με καποιον απο το υπουργειο.Εκατονταδες θεσεις χανονται απο τη καλυψη της ενταξης απο τους μονιμουςΜέχρι στιγμής έχουν προσληφθεί: 01/10/2012 : 237 Φιλόλογοι, 11/10/2012 : 48 άτομα (Παράλληλη στήριξη) & 12/10/2012 :11 άτομα (μέσω ΕΣΠΑ) : Σύνολο: 296 άτομα συνολικά (ούτε καν 300!!!)Πρέπει να κάνεις ένσταση για τον πίνακα γιατί κι εγώ που είδα το όνομά μου και τα είχα υπολογίσει έπρεπε να είμαι 78 σειρά και είδα στον πίνακα ότι είμαι 83 (έχουν βάλει στον πίνακα 5 άτομα τα οποία έχουν ήδη προσληφθεί!!!!!!!!) Αν είναι δυνατόν!!!!!!
Συνάδελφοι σήμερα ζήτησαν κενά ειδικής από το υπουργείο στην δευτεροβάθμια που ανήκω (υποθέτω και σε όλες τις άλλες). Έχουν προθεσμία μέχρι αύριο.
Αληθεια;;;; Μακαρι!!!! Καλα αυτο το ή 600 ή τιποτα δεν το πολυκαταλαβα με ποια λογικη το λενε αλλα οκ... θα δειξει το πραγμα.