0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ΕΣΠΑ δεν δίνει λύσεις στα ΣΜΕΑΕ και στα Τ.Ε. που δεν έχουν εκπαιδευτικούς. Παράλληλες στηρίξεις καλύπτει. Τα κενά παραμένουν, δυστυχώς.
γεια σας !!!!!! εγώ μίλησα σήμερα με το υπουργείο και μου είπαν ότι περιμένουν τις πιστώσεις από το υπουργείο οικονομικών!!!!! και ότι θα γίνει άμεσα!!!!!!!
Παράθεση από: Jane_Eyre στις Οκτωβρίου 24, 2012, 03:03:50 pmΠαράθεση από: pe02.5 NEW στις Οκτωβρίου 24, 2012, 11:24:13 amΠαράθεση από: Jane_Eyre στις Οκτωβρίου 24, 2012, 01:42:18 amΜετά την ανακοίνωση του εκκαθαρισμένου πίνακα ΠΕ 02.50, μετά από όλες τις προσλήψεις που έγινανμέχρι σήμερα, διαπίστωσα - μετά από ενδελεχή έλεγχο - ότι η εκκαθάριση δεν ήταν και τόσο σωστή.Μέχρι και το νούμερο 100 ,συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα πέντε (5) άτομα, τα οποία έχουν ήδη προσληφθεί, είτε στις 01-10-2012 ή ως παράλληλη στήριξη στις 11-10-2012Πώς μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό??? Με ένσταση? Εγώ προσωπικά, μέχρι στιγμής, έχω στείλει 2 ενστάσεις σχετικά με τη σειρά κατάταξής μου κι απάντηση δεν έχω πάρει. Πολύ νοικοκυρεμένη δουλειά κάνουν πάντως!!! Δεν μπορώ να πώ!!!!!!!!!!!Παιδιά τον πίνακα που ήταν εκκαθαρισμένος από πρώτη φάση τον πήρα έτοιμο από το PDE εγώ έκανα τα υπόλοιπα. Ποιος μπορεί να μου πει τους αριθμούς αυτών που έχουν φύγει στη πρώτη φάση να τους βγάλω (γιατί δεν έχω το χρόνο να δω πρώτη φάση). ΕυχαριστώΕγώ θα σου πω τα ονόματα όλων που έχουν προσληφθεί και δεν πρέπει να είναι στον πίνακα τώρα..Δεν ξέρω μόνο αν επιτρέπεται να τα γράψω εδώ στο forum ή να τα στείλω σε κπ e-mail...Αν μπορώ να τ'αναφέρω κανένα πρόβλημα...Τα έχω ήδη έτοιμα...Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γράψε μόνο τους αριθμούς του excel (πρόσεχε του excel που έχω αριθμήσει εγώ, όχι του φύλλου εργασίας) από τον εκκαθαρισμένο πίνακα 12-10-2012. Θα τους βγάλω μετά εγώ.
Παράθεση από: pe02.5 NEW στις Οκτωβρίου 24, 2012, 11:24:13 amΠαράθεση από: Jane_Eyre στις Οκτωβρίου 24, 2012, 01:42:18 amΜετά την ανακοίνωση του εκκαθαρισμένου πίνακα ΠΕ 02.50, μετά από όλες τις προσλήψεις που έγινανμέχρι σήμερα, διαπίστωσα - μετά από ενδελεχή έλεγχο - ότι η εκκαθάριση δεν ήταν και τόσο σωστή.Μέχρι και το νούμερο 100 ,συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα πέντε (5) άτομα, τα οποία έχουν ήδη προσληφθεί, είτε στις 01-10-2012 ή ως παράλληλη στήριξη στις 11-10-2012Πώς μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό??? Με ένσταση? Εγώ προσωπικά, μέχρι στιγμής, έχω στείλει 2 ενστάσεις σχετικά με τη σειρά κατάταξής μου κι απάντηση δεν έχω πάρει. Πολύ νοικοκυρεμένη δουλειά κάνουν πάντως!!! Δεν μπορώ να πώ!!!!!!!!!!!Παιδιά τον πίνακα που ήταν εκκαθαρισμένος από πρώτη φάση τον πήρα έτοιμο από το PDE εγώ έκανα τα υπόλοιπα. Ποιος μπορεί να μου πει τους αριθμούς αυτών που έχουν φύγει στη πρώτη φάση να τους βγάλω (γιατί δεν έχω το χρόνο να δω πρώτη φάση). ΕυχαριστώΕγώ θα σου πω τα ονόματα όλων που έχουν προσληφθεί και δεν πρέπει να είναι στον πίνακα τώρα..Δεν ξέρω μόνο αν επιτρέπεται να τα γράψω εδώ στο forum ή να τα στείλω σε κπ e-mail...Αν μπορώ να τ'αναφέρω κανένα πρόβλημα...Τα έχω ήδη έτοιμα...
Παράθεση από: Jane_Eyre στις Οκτωβρίου 24, 2012, 01:42:18 amΜετά την ανακοίνωση του εκκαθαρισμένου πίνακα ΠΕ 02.50, μετά από όλες τις προσλήψεις που έγινανμέχρι σήμερα, διαπίστωσα - μετά από ενδελεχή έλεγχο - ότι η εκκαθάριση δεν ήταν και τόσο σωστή.Μέχρι και το νούμερο 100 ,συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα πέντε (5) άτομα, τα οποία έχουν ήδη προσληφθεί, είτε στις 01-10-2012 ή ως παράλληλη στήριξη στις 11-10-2012Πώς μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό??? Με ένσταση? Εγώ προσωπικά, μέχρι στιγμής, έχω στείλει 2 ενστάσεις σχετικά με τη σειρά κατάταξής μου κι απάντηση δεν έχω πάρει. Πολύ νοικοκυρεμένη δουλειά κάνουν πάντως!!! Δεν μπορώ να πώ!!!!!!!!!!!Παιδιά τον πίνακα που ήταν εκκαθαρισμένος από πρώτη φάση τον πήρα έτοιμο από το PDE εγώ έκανα τα υπόλοιπα. Ποιος μπορεί να μου πει τους αριθμούς αυτών που έχουν φύγει στη πρώτη φάση να τους βγάλω (γιατί δεν έχω το χρόνο να δω πρώτη φάση). Ευχαριστώ
Μετά την ανακοίνωση του εκκαθαρισμένου πίνακα ΠΕ 02.50, μετά από όλες τις προσλήψεις που έγινανμέχρι σήμερα, διαπίστωσα - μετά από ενδελεχή έλεγχο - ότι η εκκαθάριση δεν ήταν και τόσο σωστή.Μέχρι και το νούμερο 100 ,συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα πέντε (5) άτομα, τα οποία έχουν ήδη προσληφθεί, είτε στις 01-10-2012 ή ως παράλληλη στήριξη στις 11-10-2012Πώς μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό??? Με ένσταση? Εγώ προσωπικά, μέχρι στιγμής, έχω στείλει 2 ενστάσεις σχετικά με τη σειρά κατάταξής μου κι απάντηση δεν έχω πάρει. Πολύ νοικοκυρεμένη δουλειά κάνουν πάντως!!! Δεν μπορώ να πώ!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: pe02.5 NEW στις Οκτωβρίου 24, 2012, 03:11:52 pmΠαράθεση από: Jane_Eyre στις Οκτωβρίου 24, 2012, 03:03:50 pmΠαράθεση από: pe02.5 NEW στις Οκτωβρίου 24, 2012, 11:24:13 amΠαράθεση από: Jane_Eyre στις Οκτωβρίου 24, 2012, 01:42:18 amΜετά την ανακοίνωση του εκκαθαρισμένου πίνακα ΠΕ 02.50, μετά από όλες τις προσλήψεις που έγινανμέχρι σήμερα, διαπίστωσα - μετά από ενδελεχή έλεγχο - ότι η εκκαθάριση δεν ήταν και τόσο σωστή.Μέχρι και το νούμερο 100 ,συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα πέντε (5) άτομα, τα οποία έχουν ήδη προσληφθεί, είτε στις 01-10-2012 ή ως παράλληλη στήριξη στις 11-10-2012Πώς μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό??? Με ένσταση? Εγώ προσωπικά, μέχρι στιγμής, έχω στείλει 2 ενστάσεις σχετικά με τη σειρά κατάταξής μου κι απάντηση δεν έχω πάρει. Πολύ νοικοκυρεμένη δουλειά κάνουν πάντως!!! Δεν μπορώ να πώ!!!!!!!!!!!Παιδιά τον πίνακα που ήταν εκκαθαρισμένος από πρώτη φάση τον πήρα έτοιμο από το PDE εγώ έκανα τα υπόλοιπα. Ποιος μπορεί να μου πει τους αριθμούς αυτών που έχουν φύγει στη πρώτη φάση να τους βγάλω (γιατί δεν έχω το χρόνο να δω πρώτη φάση). ΕυχαριστώΕγώ θα σου πω τα ονόματα όλων που έχουν προσληφθεί και δεν πρέπει να είναι στον πίνακα τώρα..Δεν ξέρω μόνο αν επιτρέπεται να τα γράψω εδώ στο forum ή να τα στείλω σε κπ e-mail...Αν μπορώ να τ'αναφέρω κανένα πρόβλημα...Τα έχω ήδη έτοιμα...Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Γράψε μόνο τους αριθμούς του excel (πρόσεχε του excel που έχω αριθμήσει εγώ, όχι του φύλλου εργασίας) από τον εκκαθαρισμένο πίνακα 12-10-2012. Θα τους βγάλω μετά εγώ. 7 5 ΑΓΓΕΛΗ ΔΩΡΟΘΕΑ 69 16 7 ΔΩΡΑΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ 91 18 8 ΓΑ
2 κλαδοι δεν πρεπει να εχουν παραπονο φετος ειδικη αγωγη και φιλολογοι ..χαρειτε φετος γτ του χρονου ..