0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έπειτα από επικοινωνία με το υπουργείο με ενημέρωσαν ότι δε θα τρέξει σήμερα η παράλληλη δευτεροβάθμιας...οι φιλόλογοι θα είναι γύρω στους 100
Από το πρωι προσπαθώ να μιλήσω με Παναγιωτοπούλου 2103442190 και Λολιτσα 2103442191 οι υπεύθυνοι της κατανομής σε μειωμένο ωράριο..και οι δύο λείπουν για υπηρεσιακούς λόγους και θα είναι στα γραφεία τους σε καμια ώρα.Οι κατανομές σε όλη την Ελλάδα σίγουρα δεν δικαιολογούν μόνο μειωμένου ωραρίου, μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις αυτό να επιβάλλεται αλλά δεν δύναται να ισχύει για όλους τους μαθητές και σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Εξάλλου η παράλληλη γίνεται μετά από αίτημα το γονέα και οι ωρες υποστήριξης ορίζονται απο τα ΚΕΔΔυ και στέλνονται στο υπουργείο. Απο εκει και πέρα δεν νομίζω να μέτρησαν χιλιομετρικές αποστασεις μεταξύ σχολείων πχ. έχω 3 παράλληλη για Α Αθηνας και τα σχολεία δεν είναι κοντα αρα στέλνω 3 μειωμένου. Έστω ότι οι προσλήψεις σταμάτησαν λίγες θέσεις πάνω από το όνομά μου, μπορούν να μου δικαιολογήσουν όλες τις επόμενες θέσεις-προσλήψεις μειωμένου με έγγραφα και αποστάσεις είμαι απόλυτα σίγουρη ότι έστω και 1 θέση δεν δικαιολογείται. Μάλλον είμαστε της λογικής ή όλοι πλήρους ή όλοι μειωμένου ανεξαρτήτως αναγκών..δηλαδή κόψε-ράψεδεν θυμάμαι το ΕΣΠΑ από τότε που ξεκίνησε να ήταν μειωμένου..
Παράθεση από: P_Maria στις Φεβρουαρίου 14, 2013, 12:05:31 pmΑπό το πρωι προσπαθώ να μιλήσω με Παναγιωτοπούλου 2103442190 και Λολιτσα 2103442191 οι υπεύθυνοι της κατανομής σε μειωμένο ωράριο..και οι δύο λείπουν για υπηρεσιακούς λόγους και θα είναι στα γραφεία τους σε καμια ώρα.Οι κατανομές σε όλη την Ελλάδα σίγουρα δεν δικαιολογούν μόνο μειωμένου ωραρίου, μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις αυτό να επιβάλλεται αλλά δεν δύναται να ισχύει για όλους τους μαθητές και σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Εξάλλου η παράλληλη γίνεται μετά από αίτημα το γονέα και οι ωρες υποστήριξης ορίζονται απο τα ΚΕΔΔυ και στέλνονται στο υπουργείο. Απο εκει και πέρα δεν νομίζω να μέτρησαν χιλιομετρικές αποστασεις μεταξύ σχολείων πχ. έχω 3 παράλληλη για Α Αθηνας και τα σχολεία δεν είναι κοντα αρα στέλνω 3 μειωμένου. Έστω ότι οι προσλήψεις σταμάτησαν λίγες θέσεις πάνω από το όνομά μου, μπορούν να μου δικαιολογήσουν όλες τις επόμενες θέσεις-προσλήψεις μειωμένου με έγγραφα και αποστάσεις είμαι απόλυτα σίγουρη ότι έστω και 1 θέση δεν δικαιολογείται. Μάλλον είμαστε της λογικής ή όλοι πλήρους ή όλοι μειωμένου ανεξαρτήτως αναγκών..δηλαδή κόψε-ράψεδεν θυμάμαι το ΕΣΠΑ από τότε που ξεκίνησε να ήταν μειωμένου..Την σχολική χρονιά 2010-11 πήραν εκπαιδευτικούς για παραλληλη στήριξη μεσω ΕΣΠΑ και πάλι με μειωμένο ωράριο. Ήταν αρχές Ιανουαρίου.
Παιδιά συγγνώμη για την ασχετοσύνη μου, αλλά όταν μιλάμε για μειωμένου ωραρίου (όπως ακούγεται) για πόσες ώρες εβδομαδιαίως δηλαδή μιλάμε; Φαντάζομαι θα εξαρτάται από τις ανάγκες ή μήπως είναι ένας σταθερός αριθμός ωρών; Και πώς αποφασίζεται το ποιος θα έχει παραπάνω ώρες, αν υποθέσουμε ότι υπάρχει απόκλιση ανάμεσα σε δύο πχ αναπληρωτές μειωμένου; Όχι ότι έχω καμία ελπίδα, αλλά να έχουμε κατά νου τι παίζει σ' αυτήν την περίπτωση.
Σαφώς μικρότερος αριθμός. Ήταν 46 φιλόλογοι, 11 μαθηματικοί, 14 φυσικοί, 6 χημικοί, 1 βιολόγος και 1 γεωλόγος. Επιπλέον σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να έχουν προσλάβει και τότε κάποιον με πλήρες ωραρίο αντί για 2 μειωμένου αλλά σπάσανε τις ώρες(μιλάω για τους ΠΕ02.50).
Παράθεση από: boca στις Φεβρουαρίου 14, 2013, 12:32:11 pmΣαφώς μικρότερος αριθμός. Ήταν 46 φιλόλογοι, 11 μαθηματικοί, 14 φυσικοί, 6 χημικοί, 1 βιολόγος και 1 γεωλόγος. Επιπλέον σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να έχουν προσλάβει και τότε κάποιον με πλήρες ωραρίο αντί για 2 μειωμένου αλλά σπάσανε τις ώρες(μιλάω για τους ΠΕ02.50).Boca ψάχνω τη φάση αυτή που λες και δεν τη βρίσκω μπορείς να με βοηθήσεις με ημερομηνία;αντίθετα βρήκα 24/10/2011 με 51 άτομα μειωμένου στο σύνολο (ΠΕ02 2άτομα, ΠΕ03 17 άτομα ΠΕ04 32άτομα)