0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Gale 2012..θα ηθελα πραγματικά να μου πεις ττι προτασεις εχεις για εργασία...γιατι απο κριτική καλα παμε...μη μου πεις οτι αν σε προσλαβουν θα αρνηθείς...ξερω κατι τυπακια που κριτικαρουν και ειναι αυτα που δεν βαζουν ουτε κουτακι...ή τα παιρνουν μαυρα απο την παραπαιδεια..Καλη ειναι η κριτική αλλα καλυτερη η αυτοκριτικη δεν ξερεις τι εχει κανει και τι κανει ο καθενα απο μας που αγωνια Και στο κατω κατω αν θες να μιλησεις για αυτό το θεμα ανοιξε καινουργιο εδω μιλαμε για τη φαση αναπληρωτων ειδικης αγωγής!!!εσυ μας ελειπες βραδιατικα|!!!
Παράθεση από: sagitarius στις Φεβρουαρίου 18, 2013, 11:29:00 pmGale 2012..θα ηθελα πραγματικά να μου πεις ττι προτασεις εχεις για εργασία...γιατι απο κριτική καλα παμε...μη μου πεις οτι αν σε προσλαβουν θα αρνηθείς...ξερω κατι τυπακια που κριτικαρουν και ειναι αυτα που δεν βαζουν ουτε κουτακι...ή τα παιρνουν μαυρα απο την παραπαιδεια..Καλη ειναι η κριτική αλλα καλυτερη η αυτοκριτικη δεν ξερεις τι εχει κανει και τι κανει ο καθενα απο μας που αγωνια Και στο κατω κατω αν θες να μιλησεις για αυτό το θεμα ανοιξε καινουργιο εδω μιλαμε για τη φαση αναπληρωτων ειδικης αγωγής!!!εσυ μας ελειπες βραδιατικα|!!!Ορίστε; Και τις προτάσεις έτοιμες τις θέλεις;; χεχεχ. Φυσικά και δεν αρνήθηκα. Και ασφαλώς, έχω σταματήσει να βάζω το κουτάκι εδώ και 2 χρόνια. Για ''μπιπ'' με πέρασες; Το θέμα μας είναι ''αναπληρώτες ειδικης αγωγής 2012-2013'' οπότε εδω χωρά ευρεία θεματολογία, μην την περιορίζεις σύμφωνα με τα άγχη σου. Όσον αφορά την παραπαιδεία, δεν σού φταίει κανείς για τις συναναστροφές σου Υπομονή, θα βγουν σε 2 ώρες είπαν το αργότερο. Κ σταμάτα να βάζεις ρε συ το κουτάκι. Δες που προτιμάς να δουλεύεις και μην τούς κάνεις τη χάρη. Αλλωστε, αν δεν σού κάτσει πρόσληψη, υπάρχουν και οι τέχνες, γεωργία κλπ
Παράθεση από: boca στις Φεβρουαρίου 19, 2013, 07:15:41 pm
Παράθεση από: k.m στις Φεβρουαρίου 19, 2013, 07:18:09 pmΠαράθεση από: boca στις Φεβρουαρίου 19, 2013, 07:15:41 pm
Και απο την στιγμή που δεν βγήκαν ούτε σήμερα πάμε δυστυχώς στην καλύτερη απο Πέμπτη αν και μου φαντάζει πιο πιθανή ημέρα ανάρτησης η Παρασκευή πλέον.