0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από οτι έμαθα, η επιμόρφωση θα είναι υποχρεωτική για όλους τους αναπληρωτές ΕΣΠΑ. Δεν έχει σημασία τι ειδικότητα είσαι και πότε ξεκίνησες να δουλεύεις, ούτε αν έχεις κάνει τις εισαγωγικές επιμορφώσεις για τους αναπληρωτές (αυτά είναι άλλο πράγμα). Πάντα για το 1ο ΠΕΚ Θεσσαλονίκης, η επιμόρφωση θα είναι πρωινή ή απογευματινή (15.30 - 21.00) αλλά αυτό δεν έχει αποφασιστεί ακόμη! Όπως και να'χει, εκείνο το διάστημα δεν θα πηγαίνουμε στα σχολεία αλλά μόνο στην Τούμπα για επιμόρφωση. Όσοι δεν έκαναν αίτηση (υπάρχει μια ανακοίνωση στο site της Α'βαθμιας Ανατολικής Θεσσαλονίκης που βγήκε την Πέμπτη και έλεγε οτι έχεις χρόνο μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι ) πάλι θα κληθούν να το παρακολουθήσουν, μιας και είναι υποχρεωτικό και έχουν τα στοιχεία μας έτσι και αλλιώς. Πιστεύω οτι τις επόμενες μέρες θα έχουμε και κάποια ενημέρωση από τους υπεύθυνους των ΚΕΔΔΥ ή τη σύμβουλο ΕΑ.
Ποιος σας το ειπε; το αντιστοιχο ΠΕΚ η το σχολειο που εισαι; εμενα τιποτα δεν μου ειπαν, και στο οικειο μου ΠΕΚ βγηκε ως σκετος τιτλος δηλαδη δεν εχει καποια αναλυτικη ανακοινωση η καποιο λινκ για εγγραφη η λεπτομερειες. Αν δεν μου πουν και κατι αυριο θα παρω τηλεφωνο μαλλον να δω. Γραφει απο 1/4 - 12/4 οτι θα γινει αλλα τιποτα παραπανω. Σας ειπαν μηπως εσας τι πρεπει να κανετε;