0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΝΕΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ!!!!!!!Περιορισμένες θέσεις!Όποιος/α το παρακολουθήσει θα προσληφθεί (μόνιμα) από ένα super-μυστικό πίνακα, θα γίνει Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής με μεταδιδακτορικό τίτλο, θα χριστεί ιππότης Jedi από τον Master Yoda, θα πάρει μαύρη ζώνη στο karate και θα παντρευτεί ένα/μια Χολιγουντιανό Star της επιλογής του!Στους/στις πρώτους/ες 100 που θα δηλώσουν συμμετοχή ΔΩΡΟ ένα μικρό νησάκι στις Δυτικές Μπαχάμες για τις καλοκαιρινές διακοπές τους! Οι 200 πρώτοι/ες θα πάρουν ΔΩΡΟ και από ένα Pretty Bra (μόνο γαλάζιο χρώμα)!ΜΗΝ χάσετε αυτήν την ΜΟ-ΝΑ-ΔΙ-ΚΗ ευκαιρία!Υ.Γ. Προσοχή, το τελικό προϊόν μπορεί να διαφέρει από αυτό της διαφήμισης...
Απο το fb του Καψαλάκη:ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣΔείτε το και συγκεκριμένα το ΑΠ1 και ΑΠ2...http://www.edulll.gr/?page_id=335Το πρόγραμμα:- επιμορφούμενοι εκπαιδευτικικοί για Αμεα 1.777 στον ΑΠ1- επιμορφούμενοι εκπαιδευτικικοί για Αμεα 1.350 στον ΑΠ2 - εως 31/12/2015 το πρόγραμμα Ειδικότερα, θα προβλέπονται δράσεις ώστε εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής να εφαρµόσουν καινοτόµα προγράµµατα διδασκαλίας µε τη χρήση εκπαιδευτικού υλικού, το οποίο έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο άλλων δράσεων του ΥπουργείουΠαιδείας και Θρησκευµάτων, Πολιτισµού και Αθλητισµού και εποπτευόµενων φορέων του.Το λέει ξεκάθαρα ότι όσοι επιμορφωθούν στα πλαίσια του προγράμματος εκείνοι θα είναι και όσοι θα απασχοληθούν από το συγκεκριμένο πρόγραμμα...Δεν έγραψα εγώ ΠΟΤΕ ότι θα είναι οι μοναδικές προσλήψεις στην ειδική αγωγή αυτές. Προσλήψεις θα γίνουν και μέσα από τον κρατικό προϋπολογισμό, προσλήψεις θα γίνουν και στην παράλληλη στήριξη μέσα από το ΕΣΠΑ, ίσως και με άλλο τρόπο που δεν γνωρίζω...Ο στόχος μου ήταν ένας και μόνο: ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ, καθώς και στο σχολείο μου και στο FB, αλλά και στο mail μου παίρνω μηνύματα αγωνίας για τη σκόνη που υπάρχει γύρω από αυτό το θέμα εδώ και μέρες...Και είχα μια συμβουλή: "Να παρακολουθήσουν την επιμόρφωση", κάτι που λέω πάντα σε όλους, καθώς η επιμόρφωση, όσο και μη ολοκληρωμένη να είναι, πάντα κάτι αφήνει...Οι πληροφορίες που είχα δημοσιεύσει ήταν διασταυρωμένες από συμβούλους ειδικής αγωγής και αφορούσαν ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, που απευθύνεται σε εκπαιδευτκούς και μόνο... (ΑΠ1 αρθ. 5 Φυσικό αντικείμενο της πράξη...)