0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Ιουνίου 13, 2013, 01:15:26 amΟ νομος που αναφερεις αφορα τους αναπληρωτες και οχι τις μεταθεσεις μονιμων. Δεν ειναι κακο να παραδεχεσαι καμια φορα πως δε γνωριζεις καλα καποια πραγματα. Πρεπει να ειμαστε διαλακτικοι ως εκπαιδευτικοι...Καλέ μου άνθρωπε κάτσε διάβασε προσεχτικά, τα έχω και με έντονα τα άρθρα. Το τι γνωρίζω το ξέρω καλά. Σε συγχωρώ γιατί είσαι νέος και το αίμα σου βράζει. Τώρα όμως κάτσε κάτω από το κλιματιστικό και διάβασε τον νόμο που γράφω και τα εδάφια που καταργεί.Παρακαλώ.
Ο νομος που αναφερεις αφορα τους αναπληρωτες και οχι τις μεταθεσεις μονιμων. Δεν ειναι κακο να παραδεχεσαι καμια φορα πως δε γνωριζεις καλα καποια πραγματα. Πρεπει να ειμαστε διαλακτικοι ως εκπαιδευτικοι...
Παράθεση από: Sp. Educator στις Ιουνίου 12, 2013, 10:19:22 pmΠαράθεση από: ermionoula στις Ιουνίου 11, 2013, 09:06:22 pmΕγώ δεν λυπάμαι πλέον επειδή βρήκα τον δρόμο μου, τους υπόλοιπους σκέφτομαι που δούλευαν σταθερά κάθε χρόνο στα συγκεκριμένα σχολεία. Τώρα που θα δουλέψουν αυτοί; Και ήταν αρκετοί.Επίσης αυτοί οι μόνιμοι που μπήκαν στα ειδικά σχολεία δεν άφησαν κενές θέσεις στα ΕΠΑΛ που ήταν πριν;Ή μπα;Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη στην Α Θεσσαλονίκης(που υπάρχει μόλις ένα ΕΕΕΕΚ)τοποθετήθηκαν 3 γεωπόνοι και 5 τεχνολόγοι γεωπόνοι(!).Όταν λέει ΣΜΕΑΕ και ΕΕΕΕΚ σημαίνει ότι περιλαμβάνει όλα τα σχολεία ειδικής αγωγής. Κατά συνέπεια θα τους τοποθετήσει στο ΕΕΕΕΚ της Τούμπας, Πυλαίας, Πανοράματος, ΤΕΕ Α' και
Παράθεση από: ermionoula στις Ιουνίου 11, 2013, 09:06:22 pmΕγώ δεν λυπάμαι πλέον επειδή βρήκα τον δρόμο μου, τους υπόλοιπους σκέφτομαι που δούλευαν σταθερά κάθε χρόνο στα συγκεκριμένα σχολεία. Τώρα που θα δουλέψουν αυτοί; Και ήταν αρκετοί.Επίσης αυτοί οι μόνιμοι που μπήκαν στα ειδικά σχολεία δεν άφησαν κενές θέσεις στα ΕΠΑΛ που ήταν πριν;Ή μπα;Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη στην Α Θεσσαλονίκης(που υπάρχει μόλις ένα ΕΕΕΕΚ)τοποθετήθηκαν 3 γεωπόνοι και 5 τεχνολόγοι γεωπόνοι(!).Όταν λέει ΣΜΕΑΕ και ΕΕΕΕΚ σημαίνει ότι περιλαμβάνει όλα τα σχολεία ειδικής αγωγής. Κατά συνέπεια θα τους τοποθετήσει στο ΕΕΕΕΚ της Τούμπας, Πυλαίας, Πανοράματος, ΤΕΕ Α' και
Εγώ δεν λυπάμαι πλέον επειδή βρήκα τον δρόμο μου, τους υπόλοιπους σκέφτομαι που δούλευαν σταθερά κάθε χρόνο στα συγκεκριμένα σχολεία. Τώρα που θα δουλέψουν αυτοί; Και ήταν αρκετοί.Επίσης αυτοί οι μόνιμοι που μπήκαν στα ειδικά σχολεία δεν άφησαν κενές θέσεις στα ΕΠΑΛ που ήταν πριν;Ή μπα;Και για να γίνω πιο συγκεκριμένη στην Α Θεσσαλονίκης(που υπάρχει μόλις ένα ΕΕΕΕΚ)τοποθετήθηκαν 3 γεωπόνοι και 5 τεχνολόγοι γεωπόνοι(!).
Συνεπώς αν καταλαβαινω καλα kinegiros αφου καταργείται η η περίπτωση ζ΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 21 του ν. 3699/2008 (ΦΕΚ 199 Α΄) σημαινει πως αίτηση για μεταθεση σε ΣΜΕΑΕ μπορει να κανει οποιοσδήποτε μονιμος εκπαιδευτικός που έχει τα προσόντα α) εως η) χωρις την υποπεριπτωση ζ) στην Ειδικη Αγωγη. Η εγκυκλιος των μεταθέσεων όμως περιέχει και την υποπερίπτωση ζ) και πιο συγκεκριμένα αναφέρει πως1. Δικαίωμα υποβολής αίτησης μετάθεσης σε κενές οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), σύμφωνα με το άρθρο 20 & 1.3, 1.4 και 21 παρ. 1 του Ν.3699/2008 (ΦΕΚ 199Α/02-10-2008) όπως ισχύουν μετά τις τροποποιήσεις της παραγράφου 5 του άρθρου 47, του ν.3848/2010(ΦΕΚ 71Α), έχουν εκπαιδευτικοί, οι οποίοι κατέχουν κατά σειρά προτεραιότητας τα ακόλουθα προσόντα:ζ) είναι κάτοχοι πιστοποιητικού ότι παρακολούθησαν επιτυχώς σεμινάριο ετήσιας επιμόρφωσης - εξειδίκευσης στην ΕΑΕ από Πανεπιστήμια ή από αναγνωρισμένους κρατικούς φορείς που εποπτεύονται από το Υπουργείο Παιδείας, Δια
48 Φιλόλογοι πήραν Οργανική σε ΣΜΕΑΕ/ ΕΕΕΕΚ. Αυτοί δούλευαν και πριν στην Ειδική ή είναι αρχή του τέλους για τους αναπληρωτές; Γιατί υπάρχουν και άνθρωποι που τώρα είναι μόνιμοι πρώην αναπληρωτές ειδικής αγωγής που πρόλαβαν να διοριστούν και παίρναν αποσπάσεις για τα Ειδικά Σχολεία.....και από την αλλη είναι γνωστό πόσοι καθηγητές γενικής ανα την Ελλάδα δούλευαν και δουλεύουν στα Τμήματα Ενταξης χωρίς να έχουν τα αντίστοιχα προσόντα....ήταν για να συμπληρώνουν ωράριο ή πήραν και προϋπηρεσία ως Ειδικής Αγωγής; ερωτώ.
Ποτε θα κανουμε αιτησεις φετος? Γνωριζει κανεις? Οπως καθε χρονο κατα τις 15-20/7 ή αναμενεται να τραβηξει παλι οπως περσι που ειχαμε κανει Αυγουστο?