0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να αναφέρω κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό και ίσως να είναι μια ελπίδα για όχι μεγάλη μείωση προσλήψεων αναπληρωτών στην ειδική αγωγή. Οι συνάδελφοι της ειδικής αγωγής που προσελήφθησαν φέτος από τον τακτικό προϋπολογισμό, έμαθα πως κατά τη διάρκεια της χρονιάς σταμάτησαν να "επιβαρύνουν" τον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά εντάχθηκαν σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ. Αν αυτό όντως έγινε (θεωρώ 99,9% βέβαιο οτι έγινε) σημαίνει οτι υπάρχει η δυνατότητα να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ και οι προσλήψεις τους από το Σεπτέμβρη, οπότε να είναι πιο εύκολο ο αριθμός των προσλήψεων να είναι αξιοπρεπής.
Συνάδελφε δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά αυτό έγινε άσχετα αν εσείς δεν το μάθατε ποτέ. Εδώ δεν το μάθαμε εμείς που βγάζαμε κανονικά τη μισθοδοσία στέλνοντας την κανονικά στην ΕΑΠ (δηλαδή με επιβάρυνση του προϋπολογισμού). Από σπόντα έμαθα οτι εκ των υστέρων και μόνο για τους αναπληρωτές ειδικής αγωγής κινήθηκε διαδικασία να τραβηχτούν αυτά τα χρήματα από το ΕΣΠΑ.
αγαπητοι συναδερφοι της ειδικης αγωγης και εγω πιστευω οτι φετος θα δουλεψουμε απο νωρις και ολοι μεσω εσπα.Ο συμβουλος που ειχαμε φετος στο νομο μας,που ειναι ενα πολυ φερεγγυο ατομο μας το ειπε σαν δεδομενο κατα την διαρκεια μιας επιμορφωσης.Αποκλειεται να επερνε το ρισκο να ελεγε μια κοτσανα και να εκτεθει.Να ειστε λοιπον αισιοδοξοι ολοι.Αυτο προσπαθω να κανω κ εγω.