0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα σε όλους...μπορεί κάποιος να μου πει με σιγουριά και ... αποδείξεις αν δικαιούμαι ή όχι επιδομα παραμεθορίου χωρίς να έχω κάνει ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο που ανήκω οργανικά και το οποίο θεωρείται παραμεθόριος?Έκανα αναληψη υπηρεσίας στον τόπο κατοικίας μου λόγω εγκυμοσύνης και από τότε με την μία άδεια μετά την άλλη δεν έχω παρουσιαστεί στο σχολείο καθόλου.Δεν βλέπω όμως στον ενιαίο μισθολόγιο να απαιτείται ανάληψη υπηρεσίας εκεί προκειμένου να το δικαιούμαι και εφόσον οι άδειες που πήρα είναι όλες πλήρεις αποδοχών γιατί δεν το παίρνω?Από τη μισθοδοσία μου λένε ότι χρειάζεται αναληψη υπηρεσίας στο σχολείο για να μου το δώσουν.Μήπως υπάρχει κάποιος νόμος, εγκύκλιος, διάταξη κλπ να ισχυριστώ και να το πάρω?Ευχαριστώ!
Παράθεση από: argen στις Μαρτίου 26, 2013, 01:51:27 pmΚαλημέρα σε όλους...μπορεί κάποιος να μου πει με σιγουριά και ... αποδείξεις αν δικαιούμαι ή όχι επιδομα παραμεθορίου χωρίς να έχω κάνει ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο που ανήκω οργανικά και το οποίο θεωρείται παραμεθόριος?Έκανα αναληψη υπηρεσίας στον τόπο κατοικίας μου λόγω εγκυμοσύνης και από τότε με την μία άδεια μετά την άλλη δεν έχω παρουσιαστεί στο σχολείο καθόλου.Δεν βλέπω όμως στον ενιαίο μισθολόγιο να απαιτείται ανάληψη υπηρεσίας εκεί προκειμένου να το δικαιούμαι και εφόσον οι άδειες που πήρα είναι όλες πλήρεις αποδοχών γιατί δεν το παίρνω?Ξέρω ότιθ το παραμεθορίου είναι για πλήρη και αποκλειστική απασχόληση στο σχολείο της παραμεθορίου.Ίσως γι' αυτό το λόγο να μην το παίρνεις
Καλημέρα σε όλους...μπορεί κάποιος να μου πει με σιγουριά και ... αποδείξεις αν δικαιούμαι ή όχι επιδομα παραμεθορίου χωρίς να έχω κάνει ανάληψη υπηρεσίας στο σχολείο που ανήκω οργανικά και το οποίο θεωρείται παραμεθόριος?Έκανα αναληψη υπηρεσίας στον τόπο κατοικίας μου λόγω εγκυμοσύνης και από τότε με την μία άδεια μετά την άλλη δεν έχω παρουσιαστεί στο σχολείο καθόλου.Δεν βλέπω όμως στον ενιαίο μισθολόγιο να απαιτείται ανάληψη υπηρεσίας εκεί προκειμένου να το δικαιούμαι και εφόσον οι άδειες που πήρα είναι όλες πλήρεις αποδοχών γιατί δεν το παίρνω?