*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Πρόσληψης Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2012-2013  (Αναγνώστηκε 59972 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος newseditor

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Έναρξη υποβολής αιτήσεων για ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του ΟΑΕΔ

http://www.pde.gr/index.php?page=4766

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Όπως πάντα η προκήρυξη βγήκε πριν καλά καλά προλάβουμε να απολυθούμε και φυσικά λήγει πριν προλάβουν να απολυθούν οι αναπληρωτές στο τέλος Ιουνίου. Άντε πάλι τρέξιμο, επικυρώσεις, να αποφασίσουμε σε ποιο νομό θα δηλώσουμε και εφόσον απολυθούμε να πάμε και ΟΑΕΔ να κάνουμε αίτηση για το ταμείο ανεργίας για να βάλουμε την κάρτα ανεργίας ως δικαιολογητικό στην προκήρυξη. Εννοείται ότι όσοι δεν κάναμε ακόμα φορολογική δήλωση πρέπει να τελειώνουμε και με αυτό διότι αλλιώς ο ΟΑΕΔ δε δέχεται την αίτησή μας για ταμείο ανεργίας!

Καλό τρέξιμο συνάδελφοι!

Αποσυνδεδεμένος andreas1987

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Πάλι σε έναν θα δίνουν τις ώρες αν ειναι 10;

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Αυτό Ανδρέα δεν το λέει πουθενά η προκήρυξη, αλλά εννοείται. Θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερη δουλειά. Για αυτό δεν προσλαμβάνουν δύο εκπαιδευτικούς για ώρες που μπορεί να τις διδάξει ένας.

Ούτε γνωρίζουμε αν θα ισχύει το εναλλάξ ΠΕ12 - ΠΕ17 που ίσχυε πέρυσι...θα το δούμε στην πράξη αυτό!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος sakissov

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 Ἂγω τόν παῖδα
    • Προφίλ
Όταν αναφέρει η προκήρυξη πε02 φιλοσοφίας παιδαγωγικής και ψυχολογίας εννοεί μόνο οι Φ.Π.Ψ. ή και οι άλλες ειδικότητες ιστορικό, φιλολογίας?

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Στον ΟΑΕΔ δεν προσλαμβάνονται "βασικές ειδικότητες", όπως φιλόλογοι, μαθηματικοί κλπ επειδή είναι επαγγελματική σχολή. Άρα όταν λέει ΠΕ02 φιλοσοφίας παιδαγωγικής και ψυχολογίας εννοεί μόνο Φ.Π.Ψ.
Ζητάει Φ.Π.Ψ. επειδή έχει και σχολές για μαθητές με ειδικές ανάγκες όπως στη Λακκιά Θεσσαλονίκης.

Αποσυνδεδεμένος θάvος

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
... για να βάλουμε την κάρτα ανεργίας ως δικαιολογητικό στην προκήρυξη.

για να μετρήσει η ανεργία, πρέπει να είναι συνεχόμενη και τουλάχιστον 12 μήνες, άρα δεν σε αφορά.  ;)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
... για να βάλουμε την κάρτα ανεργίας ως δικαιολογητικό στην προκήρυξη.
για να μετρήσει η ανεργία, πρέπει να είναι συνεχόμενη και τουλάχιστον 12 μήνες, άρα δεν σε αφορά.  ;)
Σωστά το είχα ξεχάσει...Αυτό έπαιζε ρόλο όταν με την παλιά προκήρυξη προηγούνταν οι επιδοτούμενοι άνεργοι.

Αποσυνδεδεμένος Angelcrow

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Εγώ δηλαδή που έχω πτυχίο Ιστορικό-Αρχαιολογικό δεν μπορώ να κάνω αίτηση ?

Αποσυνδεδεμένος andreas1987

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Η προυπηρεσια απο πρωτοβάθμια εκπαιδευση μετράει;η μόνο απο δευτεροβάθμια;

Αποσυνδεδεμένος foibos81

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Ποιο βυσματική προκήρυξη εν μέσω εκλογών δεν έχω ξαναδεί. ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Μην απορείτε μετά γιατί θέλει όλη η Ευρώπη να μαε πετάξει έξω. Έτσι πρέπει καταβάθος, ο έλληνας δεν βάζει μυαλό.

Η προκήρυξη είναι κατάντια σκέτη, με πλήρως ασαφή κριτήρια μοριοδότησης, αντικειμενικότητας και υπευθυνότητας. Και  το χειρότερο: την βγάζει και καλά ο ΟΑΕΔ που κόπτεται για τους ανέργους !!!!!

Εννοείται βυσματικούς ανέργους... Μια χαρά μας κάνει η Ευρώπη, αφού μια μπανανία είναι η Ελλάδα...

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Φυσικά και μπορείς να κάνεις αίτηση, αλλά να ξέρεις ότι θα απορριφθεί. Τζάμπα κόπος!

Αν κάποιος είναι π.χ. ΠΕ19-20 (ή ανήκει σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα που διδάσκει στην πρωτοβάθμια και ζητείται στην προκήρυξη του ΟΑΕΔ) η προϋπηρεσία του μετράει κανονικά. Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
foibos81 η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι περιμέναμε να βγει μετά τις εκλογές.
Δεν άλλαξε και τίποτα σε σχέση με πέρυσι και πρόπερσι. Ίσως έγινε λίγο πιο σαφής γιατί το μόνο σε ένα νομό δεν το είχαμε πολυκαταλάβει πέρυσι...φέτος το ξεκαθαρίζει. Άσε που το έχουμε εμπεδώσει.

Η παιδεία πάντοτε εξαιρείται ακόμα και σε προεκλογική περίοδο. Το φθινόπωρο του 2009 γινόταν κανονικά προσλήψεις αναπληρωτών από το Υπουργείο Παιδείας.

Αποσυνδεδεμένος Angelcrow

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Φυσικά και μπορείς να κάνεις αίτηση, αλλά να ξέρεις ότι θα απορριφθεί. Τζάμπα κόπος!

Αν κάποιος είναι π.χ. ΠΕ19-20 (ή ανήκει σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα που διδάσκει στην πρωτοβάθμια και ζητείται στην προκήρυξη του ΟΑΕΔ) η προϋπηρεσία του μετράει κανονικά. Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.
Αρα θα απορριφθεί ...σωστά Lasid ? Οπότε εφόσον θα με απορρίψουν δεν υπάρχει λόγος- όπως και να'χει...Είμαι σωστή ? :'( :'( :'(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182536
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)