0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρα θα απορριφθεί ...σωστά Lasid ? Οπότε εφόσον θα με απορρίψουν δεν υπάρχει λόγος- όπως και να'χει...Είμαι σωστή ?
Lasid....................καλησπερα.Οπως ειπες παλι θα τρεχουμε για την προυπηρεσια , μιας και δεν απολυθηκαμε ακομη.Αλλα οσο αφορα την φορολογικη δηλωση νομιζω δεν χρειαζεται να βιαστουμε, αφου για μας που καναμε περσι αιτησεις και μοριοδοτηθηκαμε, θα δωσουμε μονο τις καινουργιες βεβαιωσεις προυπηρεσιας.Σωστα το καταλαβα..........φιλε μου Lasid??
ήμουν αναπληρωτής σε σχολεία της δευτεροβάθμιας. Εννοείται ότι οι βεβαιώσεις προυπηρεσίας των αναπληρωτών δεν γράφουν ώρες διδασκαλίας που ζητάει η εν λόγω προκήρυξη. Τι κάνει κάποιος, δεδομένου ότι ούτε οι Δευτεροβάθμιες μπορούν να κάνουν την αναγωγή σε ώρες, εννοώ να σου δώσουν ένα επίσημο χαρτί με ώρες.Τι κάνει κάποιος λοιπόν;; Tην βάζει όπως είναι την προυπηρεσία και περιμένει να του κάνουν αναγωγή αυτοί;;
μια ερωτηση...εριξα μια ματια στην προκηρυξη μόλις και έχω μια ερωτηση εκει που λεει"..Οι υποψήφιοι ωρομίσθιοι που υπέβαλαν αίτηση το σχολικό έτος 2011-2012 και μοριοδοτήθηκαν, θα υποβάλλουν μόνο τα δικαιολογητικά προϋπηρεσίας (διδακτική ή και επαγγελματική) που βεβαιώνουν την προϋπηρεσία και τους τίτλους που αποκτήθηκαν από 28 Μαϊου 2011 έως τις 15 Ιουνίου 2012 και δεν έχουν προσκομιστεί, καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανεργίας και οικογενειακής κατάστασης..."δηλαδη όσοι είχαν κάνει τα χαρτιά πέρυσι 11-12 αλλα δεν τους πήραν θα πρέπει να καταθέσουν μόνο τα δικαιολογητικά για την καινουργια π.χ προυπηρεσια αν έχουν και οχι αυτην πριν τον Μαιο του 11?
Αν είναι τους τελευταιους π.χ 3εις μηνες άνεργοι πρεπει να προσκομισουν και την κάρτα ανεργια?παιζει κάποιο ρόλο?ή μονο αν εισαι απο 12 μήνες και άνω?άρα πιο κουτάκι τσεκάρουμε?και κάτι τελευταίο τα χαρτια τα στελνουμε π.χ Περ/κή Δ/νση Θεσσαλίας και οχι π.χ στην διευθυνση του επας Λάρισας ή
Παράθεση από: andreas1987 στις Ιουνίου 12, 2012, 10:08:32 pmΗ προυπηρεσια απο πρωτοβάθμια εκπαιδευση μετράει;η μόνο απο δευτεροβάθμια;Αν κάποιος είναι π.χ. ΠΕ19-20 (ή ανήκει σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα που διδάσκει στην πρωτοβάθμια και ζητείται στην προκήρυξη του ΟΑΕΔ) η προϋπηρεσία του μετράει κανονικά. Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.
Η προυπηρεσια απο πρωτοβάθμια εκπαιδευση μετράει;η μόνο απο δευτεροβάθμια;
8.