*

Αποστολέας Θέμα: Προκήρυξη Πρόσληψης Ωρομισθίου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ 2012-2013  (Αναγνώστηκε 60407 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dim12

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μητέρα της μάθησης είναι η επανάληψη
    • Προφίλ
Έχει αλλάξει κάτι φέτος στον ΟΑΕΔ όσον αφορά τις προσλήψεις των ΠΕ12. Γνωρίζει κανείς;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος nealpeart

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
H EΠΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κάλεσε τους πρώτους και 'οσοι αποδέχονται συμπληρώνουν δηλώσεις με ανοιχτή ημερομηνία πρόσληψης για διεύκολυνση της διαδικασίας.Η προσληψη θα γίνει ως συνήθως αρχές οχτώβρη

Αποσυνδεδεμένος ΝΕΦΕΛΗ!!!

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η υπομονή είναι η τέχνη της ελπίδας!
    • Προφίλ
Kαλησπέρα, θα ήθελα αν μπορειτε να μου πείτε γιατί βλέπω οτι είστε καλά ενημερωμένοι, αν γνωρίζεται τι ισχύει για την πβμ του οαεδ λακκιας στην Θεσσαλονική, τους ωρομισθιους,τις αμοιβές, τα ωράρια εργασίας κτλ, γιατι εχω πολυ καλή θέση και μου είπαν ότι με τα περσινα δεδομένα θα με καλέσουν κάποια στιγμή.Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Έχει αλλάξει κάτι φέτος στον ΟΑΕΔ όσον αφορά τις προσλήψεις των ΠΕ12. Γνωρίζει κανείς;
Με εσωτερική εγκύκλιο φέτος καταργήθηκε η εναλλάξ πρόσληψη μεταξύ των πινάκων ΠΕ12 και ΠΕ17.
Η πρόσληψη θα γίνεται με απόλυτη σειρά μορίων. Άρα είναι σαν να έχουν ενωθεί οι πίνακες ΠΕ12 και ΠΕ17 σε κάθε ειδικότητα και να αποτελούν πια έναν ενιαίο πίνακα! Ο περιορισμός του 7ώρου για όσους έχουν έναρξη ή δουλεύουν στον ιδιωτικό τομέα, προφανώς εξακολουθεί να ισχύει!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Kαλησπέρα, θα ήθελα αν μπορειτε να μου πείτε γιατί βλέπω οτι είστε καλά ενημερωμένοι, αν γνωρίζεται τι ισχύει για την πβμ του οαεδ λακκιας στην Θεσσαλονική, τους ωρομισθιους,τις αμοιβές, τα ωράρια εργασίας κτλ, γιατι εχω πολυ καλή θέση και μου είπαν ότι με τα περσινα δεδομένα θα με καλέσουν κάποια στιγμή.Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Αυτά που γνωρίζουμε δεν αφορούν στη συγκεκριμένη ΕΠΑΣ, αλλά ό,τι ισχύει σε κάθε ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ γενικά.
Υποθέτω ότι είσαι του ΦΠΨ αφού μιλάς για την Π

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
Καλησπερα.Απο χτες αρχισαν να καλουν στις ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ του νομου Κοζανης.Και πιεζουν μαλιστα οσοι δεν δεχονται να στειλουν υπευθυνη δηλωση για να μπορεσουν να προχωρησουν στον επομενο.Αρχισαν τα διλημματα.........Υπουργειο Εργασιας ή Υπουργειο Παιδειας??????
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος nikolopol

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 4.01
    • Προφίλ
Διαβασε η ακουσε κανενας για την καταγγελια που εγινε απο καποια συναδελφο για τον οαεδ που δεν της ειχα προσμετρησει τα μορια πτυχιου και τους εβγαλε στα καναλια...επιασα την μιση ιστορια στο σκαι τωρα το μεσημερι

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Σκεφτείτε το καλά...δεν είναι εύκολο πλέον να πηγαίνεις πολύ μακριά αναπληρωτής.
Από την άλλη η προϋπηρεσία του ΟΑΕΔ δεν αναγνωρίζεται από το υπουργείο παιδείας.
Όμως, ούτως ή άλλως οι πίνακες είναι κλειδωμένοι, όσον αφορά στην προϋπηρεσία, από 30-6-2010.
Αν οι πίνακες ξεκλειδώσουν πριν γίνει ο επόμενος ΑΣΕΠ, είναι καλύτερα να επιλέξεις να πας αναπληρώτρια.
Αν, όμως, δεν ξεκλειδώσουν οι πίνακες πριν γίνει ο επόμενος ΑΣΕΠ τότε και στον ΟΑΕΔ να δουλέψεις,
η προϋπηρεσία που θα αποκτήσεις θα μετρήσει κανονικά ως προσαύξηση πάνω στο βαθμό του διαγωνισμού!

Ωστόσο, επειδή εσύ Φωτεινή περιμένεις μήπως διοριστείς από το 40%, μάλλον πρέπει να πας αναπληρώτρια!  ;)

Αποσυνδεδεμένος fofokir

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλησπέρα κι από μένα!
Όντως έχουν αρχίσει να καλούν από χθες και πιέζουν πολύ για απάντηση!!!
Μέχρι πότε μπορεί κάποιος να απαντήσει χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία της ΕΠΑΣ που τον κάλεσαν;;;

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
Σε ευχαριστω Λαζαρε..............ετσι το σκεφτηκα και εγω.Και αν οντως ερθουν τοσο χαλια τα πραγματα στο Παιδειας και ειναι η τελευταια χρονια που δουλευουμε, τοτε ειναι καλυτερα του χρονου να εχουμε βλεψεις για τον Οαεδ.
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Καλησπέρα κι από μένα!
Μέχρι πότε μπορεί κάποιος να απαντήσει χωρίς να δημιουργεί πρόβλημα στη λειτουργία της ΕΠΑΣ που τον κάλεσαν;;;
Πριν 3 χρόνια που μπορούσες να δηλώσεις περισσότερους από έναν νομούς, είχαν αρχίσει να με καλούν από περιφερειακούς νομούς που είχα δηλώσει και η Θεσσαλονίκη κάλεσε δύο εβδομάδες μετά. Πολύ άνετα τους έλεγα ότι αν δε με καλέσει η Θεσσαλονίκη για να δω τι ωράριο θα μου δώσει, δεν μπορώ να τους στείλω υπεύθυνη δήλωση ότι δε θα αναλάβω τις ώρες στη δική τους ΕΠΑΣ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στη μία από τις δύο περιφερειακές ΕΠΑΣ να προσλάβουν τον απόφοιτο Πολυτεχνείου για να κάνουν τη δουλειά τους και στην άλλη να έχουν κολλήσει στη διαδικασία και ο διευθυντής της πήρε τηλέφωνο στο σπίτι και είπε στο μέλος της οικογένειας που απάντησε ότι αν δε αποδεχτώ ή παραιτηθώ άμεσα θα φτάσει στον εισαγγελέα. Υποθέτω ότι δε θα το έκανε, αλλά τα είπε για εκφοβισμό.

Συμπέρασμά: Όντως δημιουργείται πρόβλημα αν δεν απαντήσεις σύντομα στην ΕΠΑΣ που σε καλεί, αλλά χρονικά είμαστε ακόμα τουλάχιστον 10 μέρες πριν μπει ο Οκτώβρης που θα υπογραφούν οι συμβάσεις. Άρα 1-2 μέρες είναι λογικός χρόνος. Αφού σε κάλεσαν χθες και δεν έχεις απαντήσει ως σήμερα, νομίζω ότι είναι ηθικό να έχεις απαντήσει ως αύριο. Τώρα δεν έχουμε και τη δικαιολογία ότι περιμένουμε κάλεσμα και από άλλους νομούς!  ;)

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
Σε ευχαριστω Λαζαρε..............ετσι το σκεφτηκα και εγω.Και αν οντως ερθουν τοσο χαλια τα πραγματα στο Παιδειας και ειναι η τελευταια χρονια που δουλευουμε, τοτε ειναι καλυτερα του χρονου να εχουμε βλεψεις για τον Οαεδ.
Παρακαλώ Φωτεινή. Πολυ σωστά το σκέφτηκες. Στείλε, λοιπόν, την παραίτηση στον ΟΑΕΔ για να συνεχίσουν στον επόμενο συνάδελφο του πίνακα των μηχανολόγων και καλή αναμονή για να σε καλέσουν αναπληρώτρια.

Αποσυνδεδεμένος fofokir

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλησπέρα κι από μένα!
Πριν 3 χρόνια που μπορούσες να δηλώσεις περισσότερους από έναν νομούς, είχαν αρχίσει να με καλούν από περιφερειακούς νομούς που είχα δηλώσει και η Θεσσαλονίκη κάλεσε δύο εβδομάδες μετά. Πολύ άνετα τους έλεγα ότι αν δε με καλέσει η Θεσσαλονίκη για να δω τι ωράριο θα μου δώσει, δεν μπορώ να τους στείλω υπεύθυνη δήλωση ότι δε θα αναλάβω τις ώρες στη δική τους ΕΠΑΣ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στη μία από τις δύο περιφερειακές ΕΠΑΣ να προσλάβουν τον απόφοιτο Πολυτεχνείου για να κάνουν τη δουλειά τους και στην άλλη να έχουν κολλήσει στη διαδικασία και ο διευθυντής της πήρε τηλέφωνο στο σπίτι και είπε στο μέλος της οικογένειας που απάντησε ότι αν δε αποδεχτώ ή παραιτηθώ άμεσα θα φτάσει στον εισαγγελέα. Υποθέτω ότι δε θα το έκανε, αλλά τα είπε για εκφοβισμό.

Συμπέρασμά: Όντως δημιουργείται πρόβλημα αν δεν απαντήσεις σύντομα στην ΕΠΑΣ που σε καλεί, αλλά χρονικά είμαστε ακόμα τουλάχιστον 10 μέρες πριν μπει ο Οκτώβρης που θα υπογραφούν οι συμβάσεις. Άρα 1-2 μέρες είναι λογικός χρόνος. Αφού σε κάλεσαν χθες και δεν έχεις απαντήσει ως σήμερα, νομίζω ότι είναι ηθικό να έχεις απαντήσει ως αύριο. Τώρα δεν έχουμε και τη δικαιολογία ότι περιμένουμε κάλεσμα και από άλλους νομούς!  ;)

Έχει δοθεί παράταση ως την Τρίτη ήδη....
...Αλλά ακούγεται Φάση Ειδικοτήτων για την ερχόμενη εβδομάδα....
Αν και δεν πιστεύω ότι θα είναι μέσα οι ΠΕ17...
Αν αρνηθείς την πρόσληψη εξ' αρχής, δεν παίρνεις την ποινή αποκλεισμού για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, έτσι δεν είναι;

Αποσυνδεδεμένος ΝΕΦΕΛΗ!!!

• Νέο μέλος
  • *
  • Η υπομονή είναι η τέχνη της ελπίδας!
    • Προφίλ
Αυτά που γνωρίζουμε δεν αφορούν στη συγκεκριμένη ΕΠΑΣ, αλλά ό,τι ισχύει σε κάθε ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ γενικά.
Υποθέτω ότι είσαι του ΦΠΨ αφού μιλάς για την Π

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144